≫ 

Treneru najprijatnijeg iznenađenja Bundeslige kolabirala pluća: Augzburg bez Herliha na Volfsburg

Trener Augzburga Heiko Herlih završio je u bolnici zbog velikih problema sa zdravljem i kolapsa pluća

  • 0
Soccer Augsburg Herrlich Foto: Tanjug/AP

Zbog toga će propustiti narednu utakmicu svoje ekipe, ali bi trebalo da se oporavi.

Generalni mendažer Augzburga Štefan Rojter potvrdio je da se trener nije pojavio na zakazanoj konferenciji za medije zbog zdravstvenih problema.

Herlih ima pneumotoraks, a sumnja se da je treneru najprijatnijeg iznenađenja Bundeslige vazduh dospeo u plućnu maramicu jer je kašljao tokom noći.

Augzburg u međuvremenu razmišlja kako da nastavi da gradi na dobrom startu sezone i dve uvodne pobede, uključujući i onu protiv Borusije Dortmund 2:0.

Sledeća utakmica ove ekipe je u nedelju protiv Volfsburga, a Herlih će sam razgovarati ko će od njegovih asistenata voditi taj meč. Augzburg je trenutno drugoplasirani u Bundesligi iza Hofenhajma sa šest bodova i gol-razlikom 5:1.

Sjajan meč očekuje nas večeras (18.30) u Lidsu. Domaćin igra veoma ofanzivno, a Siti mora da se „vadi“ posle strašnog poraza od Lestera (2:5). Kec je 8,00, dvojka 1,35, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Mančester Siti.

Za miran odlazak na reprezentativnu pauzu, Partizan bi morada da savlada Metalac danas (18.00) u Gornjem Milanovcu. Kvota na crno-bele je 1,45, a na pobedu gostiju bez primljenog gola (Sigurna pobeda) čak 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Metalac - Partizan.

Srpski derbi u Čempionšipu danas od 16.00! Prvoplasirani Reding, koji vodi Veljko Paunović, čeka Votford Vladimira Ivića, kojem takođe odlično ide od dolaska u Englesku. Kvota na keca je 3,20, iks je 3,10, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Reding - Votford.

Video: Radnički u 98. minutu preko Gavrića stigao do izjednačenja protiv Mladosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA