Pogba zvao Dembelea u Mančester junajted: Evo kako je Francuz probao da "namami" zemljaka iz Barse

Francuski vezista i igrač Mančester junajteda Pol Pogba zvao je svog zemljaka iz Barselone Usmane Dembelea i pokušao je da ga ubedi da dođe u Englesku

  • 0
FK Mancester Junajted, Kristal Palas Foto: Tanjug/AP

Mundo deportivo javlja da se Junajted okrenuo Dembeleu posle dosadašnjih neuspeha da angažuje Džejdona Sanča iz Borusije Dortmund.

Pogba se i lično uključio da pomogne klubu jer i Pol veruje da je Dembele delić potreban u ofanzivi da Junajted bude konkurentan za titulu.

Ukoliko bi došao, Dembele bi uz Donija Van de Beka, Bruna Fernandeša, Mejsona Grinvuda i Markusa Rašforda činio ozbiljan potencijal u ofanzivi Crvenih đavola.

Pogba je navodno probao da ubedi Dembelea da bi u Junajtedu uživao veći kontinuitet i igre nego u Barsi u kojoj je "eksplodirao" Ansu Fati.

Uz to, došao je i Trinkao koji će svakako dobiti svoj deo minutaže, tako da će Dembeleu bez velike uloge biti teško da se vrati u tim Francuske pre Evropskog prvenstva naredne godine.

Dembele ne bi bio jedini koji govori francuski jezik, pa bi pored Pogbe imao i Marsijala i Erika Bejlija sa kojima bi mogao da se sporazumeva na maternjem jeziku.

Francuz je potpisao za Barselonu još 2017. godine kao kapitalno pojačanje kakvo u Blaugrani nikad nije postao na terenu.

Došao je za 105 miliona evra, plus četrdesetak miliona u bonusima iz Borusije Dortmund i ima ugovor do 2022. godine.

Sjajan meč očekuje nas večeras (18.30) u Lidsu. Domaćin igra veoma ofanzivno, a Siti mora da se „vadi“ posle strašnog poraza od Lestera (2:5). Kec je 8,00, dvojka 1,35, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Mančester Siti.

Za miran odlazak na reprezentativnu pauzu, Partizan bi morada da savlada Metalac danas (18.00) u Gornjem Milanovcu. Kvota na crno-bele je 1,45, a na pobedu gostiju bez primljenog gola (Sigurna pobeda) čak 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Metalac - Partizan.

Srpski derbi u Čempionšipu danas od 16.00! Prvoplasirani Reding, koji vodi Veljko Paunović, čeka Votford Vladimira Ivića, kojem takođe odlično ide od dolaska u Englesku. Kvota na keca je 3,20, iks je 3,10, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Reding - Votford.

Video: Radnički u 98. minutu preko Gavrića stigao do izjednačenja protiv Mladosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA