≫ 

"Morao sam da guglam ko je Veljko Paunović": Neobično priznanje kapitena Redinga

Zanimljiva uvertira u okršaj srpskih trenera u Čempionšipu

  • 3
Veljko Paunović Foto: Profimedia

Epicentar interesovanja ljubitelja fudbala u Srbiji negde oko 16 časova biće Madejski stadion u Redingu gde ekipa Veljka Paunovića dočekuje Votford koji sa klupe predvodi još jedan Srbin Vladimir Ivić u derbiju 4. kola Čempionšipa.

Obojica su startovali odlično, nemaju poraz na startu sezone što ovom okršaju srpskih stručnjaka daje posebnu notu. Ipak, za zanimljivu uvertiru pobrinuo se i kapiten Redinga Lijam Mur, koji je iznenadio javnost na Ostrvu priznanjem da nije imao pojma ko je Veljko Paunović kada je postao trener njegovog tima.

- Nisam nikada čuo za Veljka Paunovića do ovog leta, ali svaki put kad dođe novi trener ili saigrač prvo što uradite je otvorite Gugl i vidite o kome se radi. Video sam da je igrao za neke velike klubove poput Atletika iz Madrida, tako da sam odmah shvatio da se radi o ozbiljnom čoveku - rekao je Mur za tabloid San.

- Oduševili smo se već na prvom susretu s njim uoči polaska u Portugaliju na pripreme. Bili smo impresionirani Paunovićem, rekao nam je tačno one stvari koje trener treba da kaže igračima. Posle tog sastanka smo se napumpali samopouzdanjem. Objasnio nam je šta hoće, gde su granice koje ne smemo da pređemo i šta očekuje od kluba i nas svih - dodao je Mur.

Kapiten Redinga podvlači da će pravi sud o učinku njegovog tima moći da se donese tek posle 12 utakmica.

- Sada imamo pobednički mentalitet i lepo se osećamo, ali videćemo kako će biti kada krenu porazi. Tada moramo da pokažemo kvalitet, da si izdignemo i vidimo koliko smo daleko od cilja koji je zacrtan - zaključio je Lijam Mur.

Srpski derbi u Čempionšipu danas od 16.00! Prvoplasirani Reding, koji vodi Veljko Paunović, čeka Votford Vladimira Ivića, kojem takođe odlično ide od dolaska u Englesku. Kvota na keca je 3,20, iks je 3,10, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Reding - Votford.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baca

    3. oktobar 2020 | 12:57

    Sad izguglaj sta je premijer liga, jer te i to ceka.

  • Nusknvp

    3. oktobar 2020 | 17:00

    A izguglaj i Milojevica trenercinu, pa ce ti izbaciti sve na arapskom

  • Gromada fudbala

    4. oktobar 2020 | 12:31

    Kakvo loše poznavanje fudbala, pa Paunović je igrao za još jednog velikana. To je Atletiko Madrid B. Dobro dobro tu je i Hetafe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA