Milik na pragu Artemio Frankija: Napoli pregovara s Fiorentinom, otkup 20 miliona

Fudbaler Napolija Arkadijuš Milik je u pregovorima sa Fiorentinom u vezi sa prelaskom u taj klub, objavila je italijanska Gazeta delo sport

  • 0
FC FK Inter Milan Foto: Tanjug/AP

Za sada se govori o pozajmici s obavezom otkupa za 20 miliona evra, a uslovi u Fiorentini bi trebalo da budu isti kao i oni koje je nudila Roma pre nego što su pregovori stopirani.

Milik je već neko vreme na izlaznim vratima San Paola jer ga je trener Napolija Đenaro Gatuzo otpisao. Poljaku ističe ugovor, nije hteo da ga produži i to nije naišlo na povoljne reakcije ljudi iz kluba na čelu sa Aureliom De Laurentisom.

Fiorentina je u međuvremenu počela da traži ofanzivca i mete su bili Kšištof Pjontek i spomenuti Milik, ali se Arkadijuš ispostavio kao lakše dostupno rešenje.

Ipak, ukoliko bude dogovoreno da ode na pozajmicu, pa onda pređe u Violu, Milik će najpre morati da produži saradnju s Napolijem samo formalno.

S druge strane, Korijere del Mezođorno navodi da Milik još nije dogovorio lične uslove sa novim klubom, pa će tu biti dosta posla pred kraj prelaznog roka u ponedeljak.

U međuvremenu su se pojavile i informacije da je Poljak viđen na aerodromu u Napulju, pa su krenule spekulacije i da odlazi na te pregovore.

Osim sa Fiorentinom, Milik je dovođen u vezu i sa Totenhemom, ali su Pevci ipak odlučili da dovedu Karlosa Vinisijusa koji je u petak uveče predstvljen kao akvizicija iz Benfike.

Video: Delije upale na Marakanu i uz baklje i vatromet pozdravili se sa crveno-belima pred Kipar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA