Golman Zvezde na pozajmici u Šapcu: Situacija je teška, kolege su često bez dinara u džepu

Alarmantna situacija u superligašu

  • 0
miloš gordić Foto: MN Press

Da je situacija po superligaškim klubovima daleko od idealne svedoči i izjava golmana Crvene zvezde na pozajmici u Mačvi, Miloša Gordića, koji je otkrio da su neki njegovi saigrači bukvalno bez dinara u džepu.

Gordić je u razgovoru za Sportski žurnal, rekao da je situacija u šabačkom superligašu komplikocvana i neizvesna, na šta utiče ustalasala politička situacija na lokalu.

Sa teškom situacijom suočava se Mačva ove sezone, ne samo da je na dnu tabele, već je sada i funkcionisanje kluba dovedeno u pitanje.

- Ništa to nije slučajno. Situacija u klubu je teška, naročito na finansijskom planu jer je Mačva gradski klub, a svi znamo da su u Šapcu velike političke tenzije - kaže Gordić za Sportski žurnal.

Slikovito približava tmurnu svakodnevicu Gordić, iako je on na platnom spisku Zvezde, pa mu je donekle lakše da podnese situaciju.

- Ovog leta ne da nije bilo novca za dovođenje pojačanja i popunu prvog tima, nego su moje kolege često gotovo bez dinara. Na platnom spisku sam Crvene zvezde tako da tih problema nemam, ali im se svima divim kako pored svega revnosno treniraju i bore se na utakmicama - kaže mladi golman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA