≫ 

Turbo Čelsi dao četiri Palasu za poluvreme, Abraham se otimao za penal sa Žoržinjom

Plavci priredili još jednu goleadu, 4:0 za miran odlazak na pauzu

  • 0
ben čilvel

Foto: Ben Čilvel

Fudbaleri Čelsija demonstrirali su napadačku moć protiv Kristal Palasa, spakovali su četiri gola gostima iz komšiluka, i to za poluvreme, i "sabrali se" posle turbulentnog remija u prošlom kolu sa VBA, od 0:3 do 3:3.

Blistao je jedan od Lampardovih novajlija u tekućem prelaznom roku Ben Čilvel sa golom i asistencijom, u strelce se upisao i Kurt Zuma kome je upravo Čilvel sjajno pripremio šansu, a onda je na scenu stupio Brazilac sa italijanskim pasošem Žoržinjo.

FK Kristal Palas, FK Celsi

Foto: Tanjug/AP

Pogodio je dva penala u završnici utakmice, uz jedan kontroverzan detalj zbog prevelike želje Abrahama da on izvede jedan kazneni udarac.

Abraham je iznudio penal iz kojeg je Žoržinjo povisio na 3:0, da bi nekoliko minuta kasnije, pošto je Haverc srušen u kaznenom prostoru, tražio da on bude izvođač. Ipak, u tome ga je sprečio kapiten Aspilikueta, uz bujicu reči mu je oteo loptu i predao Žoržinju, što se nikako nije svidelo Abrahamu, ali je morao da se povinuje hijerarhiji i već utvrđenim odlukama.

Pogledajte tu situaciju. posle koje će Lampard ponovo morati da diže glas u svlačionici na pojedince.

 

Na drugoj strani Luka Milivojević je ušao sa klupe u drugom poluvremenu, Hodžson kao da je izgubio poverenje u doskorašnjeg kapitena ekipe, pošto je ovo bio već treći meč ove sezone koji je Luka krenuo sa klupe. U ta tri duela igrao je  17,3 i 24 minuta, uz samo jedan ovosezonski start, i to u Liga Kupu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA