≫ 

Juventus odbio odlaganje derbija sa Napolijem, iako Napolitanci ne smeju da putuju u Torino

Napeta je situacija na relaciji Napulj - Torino

  • 0
Juventus, Napoli Foto: Tanjug/AP

Derbi meč 3. kola Serije A između Juventusa i Napolija, koji je na programu u nedelju, i dalje je pod upitnikom zbog korona virusa u taboru tima iz Napulja.

Napolitanci su u petak objavili da su pozitivni na testu bili fudbaler Pjotr Zelinski i jedan član stručnog štaba, ali da je ostatak tima bio negativan, međutim, zbog mera lokalnih vlasti, ekipa ne sme da putuje van regije Kampanje.

Međutim, iz tabora šampiona su poručili, čak su i poslali saopštenje, da će u nedelju u zakazano vreme meča izaći na teren i čekati da utakmica počne, poštujući raspored Serije A. "Bjankoneri" su rešeni da se meč pošto-poto odigra, odnosno da bude registrovan - ili će to biti službeni rezultat (3:0 u njihovu korist) ili posle duela sa protivnikom, što je zasad najmanje verovatan scenario.

Na potezu je sada Napoli koji baš i nema mnogo izbora, jer Juventus ne prihvata njihov zahtev da se meč odloži i pomeri za drugi termin.

To ostavlja Napolitacima malo prostora za manevar, s obzirom na to da zbog mera lokalnih vlasti imaju zabranu putovanja zbog dva slučaja zaraženih virusom kovid.

Serija A prati protokole UEFA, što znači da ako ekipa ima 13 igrača i golmana na raspolaganju, može igrati utakmicu.

Pirlo na Gatuza - ovog puta će nekadašnji saigrači u ulogama trenera predvoditi Juventus i Napoli večeras od 20.45 u Torinu. I jedni i drugi žele titulu. Kvota na keca je 2,05, na nerešeno 3,45, a na dvojku 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Napoli.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA