≫ 

Sve što treba da znate o meču Zvezda - Napredak: Gde da gledate, ko sudi, zašto je duel važan?

Crveno-beli jure jubilarnu 10. pobedu u Superligi i perfektan niz

  • 13
FK Crvena zvezda - FK Napredak Foto: Nikola Tomić

Ararat, Kipar i plasman u grupnu fazu Lige Evrope su arhivirani. Pred fudbalerima Crvene zvezde je poslednji meč u ovom ciklusu uoči odlaska na dvonedeljnu reprezentativnu pauzu, a rival ekipi Dejana Stankovića je posrnuli Napredak koji od 18 časova gostuje na Marakani.

Za Zvezdu je ovo idealna šansa da upiše i desetu vezanu pobedu u Superligi i posle perfektnog niza učvrsti prednost na osam bodova uoči večitog derbija koji se igra u Humskoj u sledećem kolu. Očekuje se da će Stanković ukazati priliku i nekim igračima koji nisu igrali na prethodnim utakmicama poput Erakovića, Spiridonovića, Radulovića...

Napredak već šest utakmica ne zna za pobedu, a samo jedan trijumf u prethodnih devet utakmica uslovio je rastanak sa dosadašnjim trenerom Draganom Ivanovićem. Umesto njega ekipu će večeras predvoditi pomoćni trener Ivan Babić koji je svestan da njegov tim nema šta da traži.

- Izlišno je trošiti reči na Crvenu zvezdu. Aktuelnom šampionu i jedinom srpskom predstavniku na međunarodnoj sceni čestitamo plasman u grupnu fazu Lige Evrope i želimo nastavak uspešnog niza - istakao je Babić.

Pošto, kao i na ostalim utakmicama Superlige, zbog pandemije korona virusa neće biti publike na Marakani, preostaje vam samo direktan TV prenos od 18 časova na Areni Sport 3.

Glavni sudija utakmice je internacionalac Srđan Jovanović kome će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

Projektovani sastavi

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Eraković, Milunović, Gobeljić - Nikolić, Kanga - Spiridonović, Ivanić, Radulović - Falćineli.

NAPREDAK (4-4-2): Ostojić - Stević, Marinković, Mršić, Spremo - Mijić, Kostić, Rašković, Kočić - Milunović, Mrkić.

Lakše se diše u Zvezdi posle plasmana u Ligu Evrope, a večeras (18.00) na Marakanu dolazi Napredak, koji je očajan ove sezone. Kvota na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,65, a na kombinazziju 1&4+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Napredak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kdx

    4. oktobar 2020 | 10:02

    Ajde Zvezdo zgazi ih sve.

  • Djape

    4. oktobar 2020 | 10:59

    Zar Kanga i na domacim utakmicama mora da igra?@?!Mogli bih Pavkov i Popovic da upisu koje minute,Pavkov decko posle povrede treba mu utakmica a Pop bar u nasoj ligi da dobije sansu odlican je golman,Borjan nam je top nema sta al ove smesne utakmice mogao bih Popovic na gol

  • Remi

    4. oktobar 2020 | 10:08

    Sve sto treba da znate je da ce se ovi bednici sklanjati kao i svi, tako da samo opusteno bice penal dva a mozda 40 plus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA