≫ 

Milioner Umar Sadik: Nigerijac dobio 4 puta veću platu u Almeriji nego što je imao u Humskoj!

Predviđeno je i da mu zarada raste iz godine u godinu

  • 36
Umar Sadik Sadik u društvu menadžera Ivice Pavlovića; Foto: Privatna arhiva

Partizan je prodao Umara Sadika španskom drugoligašu Almeriji za 9 miliona evra i tako rešio finansijske probleme nastale usled neuspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Za crno-bele je posao sa Špancima po mnogo čemu dobar, a odlično je prošao i Nigerijac koji će imati kraljevsku platu u Andaluziji u narednih pet godina.

Naime, prema saznanjima portala Telegraf.rs, Sadik je sa Almerijom potpisao petogodišnji ugovor, po kome će mu zarada u Španiji biti rastuća.

U prvoj sezoni visoki napadač ima zagarantovanih milion evra u Španiji, dok će u narednih pet sezona ista ta zarada skočiti za još 500.000 evropskih novčanica.

To znači da će Umar Sadik od danas postati milioner i imati čak četiri puta veću platu u odnosu na dosadašnjih 250.000 evra koliko je zarađivao u Humskoj po sezoni.

Ugovor je potpisan u društvu menadžera Ivice Pavlovića.

Video: Sadik kao Ronaldo, petom matirao golmana Javora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    4. oktobar 2020 | 15:55

    Boze sacuvaj ko sve igra fudbal...

  • Ja

    4. oktobar 2020 | 18:26

    Navijac sam Partizana, da ne bude da pisem komentar iz navijackih razloga. Ili je ozbiljno pranje para i kradja ili je trziste toliko malo da nema igraca ili je svet otisao u pm, kada neki drugoligas za ovog, realno polutalentovanog igraca, moze da plati 9 mil. i da mu da takvu platu. Ako nije nista namesteno, onda svaka cast menadzerima, zasluzuju svaki procenat.

  • Macke

    4. oktobar 2020 | 17:29

    Sve najbolje majstore! A ovi kalafonci, što si im lomio kičmu, mogu samo da te mrze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA