≫ 

Gent se budi, dao je pet trećeplasiranom timu lige, Zvezdu čeka paklen belgijski izazov

Posle tri uzastopna poraza tim Vima De Dekera pobedio

  • 2
fudbaleri genta Foto: youtube/KAA Gent

Fudbaleri Genta, jednog od rivala Zvezde u grupi L Lige Evrope, pokrenuli su se posle tri vezana poraza na dva fronta, i to u velikom stilu: savladali su trećeplasirani tim belgijskog prvenstva Beršot sa čak 5:1!

Tražila se reakcija od  "bizona" posle loše serije, a meč sa Beršotom bio je pravi trenutak da ekipa demonstrira kvalitet i povrati samopouzdanje pred nastupajuće izazove.

Gent je od prvog zvižduka sudije krenuo da pritiska odbranu Beršota, i već posle 15 minuta je vodio 2:0.

Oba gola postigao je ukrajinski napadač Roman Jeremčuk, jedna od udarnih aduta trenera De Dekera. Posle toga sve što se dešavalo išlo je "na vodenicu" domaćeg tima koji je umeo da iskoristi većinu šansi koje je kasnije iskreirao.

Dvostruki strelac bio je i Belgijanac Loren Depoatr, u 29. i 61. minutu, i na njega će igrači Zvezde morati da obrate pažnju kada dođe trenutak meča.

Tačku na goleadu Genta i ubedljiv trijumf stavio je još jedna Belgijanac, Matis Samois, u 79. minutu. Vredi pomenuti da je dvostruki asistent bio Ganijac Osman Bukari, uz strelce golova, najraspoloženiji akter meča.

Gentu je ovo bila treća pobeda u sezoni, iam i pet poraza, ali posle ovakvog izdanja i treba očekivati sve bolje partije tima sa "Gelamko Arene".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA