≫ 

Paunović krenuo moćno u Čempionšipu, pa doveo igrača Benfike: Jak je, zna s loptom, puca od energije

Fudbaler Benfike Alfa Semedo došao je iz Benfike u Reding na jednogodišnju pozajmicu do kraja ove sezone u kojoj tim Veljka Paunovića pokušava da se domogne Premijer lige

  • 3
Veljko Paunović Foto: Profimedia

Reding je posle četiri kola tekuće sezone na drugom mestu Čempionšipa sa četiri pobede.

Semedo ima 23 godine igra u veznom redu i u subotu je stigao iz Lisabona na medicinske preglede pre nego što je u nedelju kompletirao ugovor.

- Zadovoljni smo što smo dobili igrača njegovih mogućnosti za tim. Jak je, svestran i oseća se komforno sa loptom u nogama. Uz to, pun je energije, a ja se radujem radu sa njim na terenu - rekao je Veljko Paunović o novom fudbaleru.

Paunović je naveo da će Semedo period privikavanja proći tokom reprezentativne pauze i da će tada dobiti takmičarsku šansu.

Alfa je rođen u Gvineji-Bisao, preselio se u Portugal sa 16 godina i priključio mlađem timu Benfike. Bio je na pozajmici u Vilafrankuenseu, a onda je impresionirao u Moreirenseu gde je otišao 2017. godine.

To mu je omogućilo povratak na stadion Da Luž, gde je debitovao za Benfiku u sezoni 2018/2019.

Međutim, nije se zadržao u ekipi pa je bio pozajmljen Espanjolu, ali i Notingem Forestu tako da već ima iskustva i u engleskom fudbalu.

Video: Zvezda vodi sa 2:0, strelac je Mirko Ivanić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA