≫ 

Remi Remsa u senci povrede Rajkovića: Srpski golman odigrao samo poluvreme, "glavobolja" za trenera

Trener Remsa David Gujon se nada da će sa srpskim igračem sve biti u redu što pre

  • 0
Predrag Rajković Foto: Printscreen Youtube

Fudbaleri Remsa odigrali su nerešeno sa Renom u meču šestog kola francuske Lige 1 2:2, a srpski golman Predrag Rajković nije odigrao svih 90 minuta meča zbog povrede.

Na poluvremenu je Rajkovića zamenio Jehvan Dijuf, a srpski internacionalac je tokom prvog poluvremena dobio udarac i ostao je u drugom u svlačionici.  Pre izlaska je imao nekoliko dobrih reakcija, a primio je dva gola u 24. i 37. minutu.

Rems je poveo u 11. minutu kada je posle kornera Junis Abdelhamid s prve stative glavom pogodio mrežu. Izjednačio je Ren u 24. kada je strelac bio Rafinja posle maestralne asistencije Serua Žirasija.

Žirasi je petom uposlio Rafinju, ovaj je ostao jedan na jedan sa Rajkovićem i Srbin nije mogao da mu odbrani. Damijen Da Silva je postigao drugi gol Rena u 37. minutu posle kornera za 2:1.

Rajkovića je potom zamenio Dijuf, a Rems je izborio bod u 66. minutu kada je Bulaje Dija pobegao odbrani s polovine terena i lagano savladao golmana Rena za 2:2 i bod.

U ostalim mečevima, Monpelje je poražen od Nima 1:0, Bordo je sa 3:0 pobedio Dižon, Brest je savladao Monako sa 1:0, Mec je bio bolji od Lorijena 3:1, a Lil od Strazbura sa 3:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Zvezda vodi sa 2:0, strelac je Mirko Ivanić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA