Novi Zvezdin penal koji izaziva polemike: Spiridonović posrtao nekoliko metara, pa pao "sa zadrškom"

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović ovu situaciju je okarakterisao kao prekršaj za crveno-bele

Fudbaleri Crvene zvezde lako su pobedili u još jednom superligaškom meču, upisali deseti trijumf u deset kola, ali je i ovaj, kao i neki raniji, protekao uz jedan sporan detalj. Zvezdi je u 71. minutu suđen jedanaesterac posle, čini se, insceniranog pada Srđana Spiridonovića posle duela sa defanzivcem Napretka.

Gurnuo je ofanzivac crveno-belih loptu "u for", igrač Napretka mu je tek blago naslonio ruku na rame, pa je sklonio, a Spiridonović je tek posle nekoliko metara posrnuo, na kraju i pao - naterao sudiju Srđana Jovanovića da pokaže na kazneni udarac, čini se prestrogo.

Ivanić je bio siguran sa "bele tačke", pogodio za 3:0, a vi u videu u vrhu teksta pogledajte da li je bilo elemenata za najstrožu kaznu.

Jovanović je u drugom poluvremenu svirao i penal za Napredak, pri rezultatu 2:0, ali gosti nisu realizovali udarac sa 11 metara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Familija

    4. oktobar 2020 | 21:32

    Navijam za zvezdu ali ovo stvarno...

  • Delija od rodjenja

    4. oktobar 2020 | 21:40

    Ljudi ovo je stvarno sramota, da nam je bar bilo potrebno pa da razumem ali ovo definitivno vodi nasoj propasti i smejuriji Evropskom velikanu. Stvarno me je sramota na sta smo spali, da nam se sviraju penali bez kontakta sa protivnickim igracima i to kad vodimo 2-0. Ovaj spiridonovic veze nema i ne zasluzuje dres kluba sa titulom Evropskog prvaka. U svim normalnim ligama planete za ovako nesto se daje zuti karton simulantu i na tome se zavrsava.

  • 👍

    4. oktobar 2020 | 21:23

    Koja sramota😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA