≫ 

Stigla potvrda iz Liona, Depaj se dogovorio sa Barselonom: Kreće transfer ludnica poslednjeg dana!

U ponedeljak u ponoć završava se najduži prelazni rok, čekaju se bombe

  • 2
memfis depaj Foto: Tanjug/AP

Još nešto manje od 24 sata ostalo je do kraja prelaznog roka, a već imamo najavu nove transfer bombe koja će odjeknuti u Barseloni.

Naime, sportski direktor Liona Žuninjo potvrdio je da će do dugo čekanog prelaska Memfisa Depaja u Barselonu doći poslednjeg dana prelaznog roka, pošto je Holanđanin dogovorio lične uslove sa Kataloncima.

Čeka se sada samo da klubovi razmene dokumentaciju, usklade se za obeštećenje, i Depaj će se staviti na raspolganje zemljaku Ronaldu Kumanu.

- Depaj ima dogovor sa Barselonom, ne krijemo to - izjavio je Žuninjo u nedelju uveče, i dodao:

- Moguće je da Memfis potpiše za Barselonu u ponedeljak, ali to još nije sigurno. Verovatno ide - potvrdio je sportski direktor Liona.

Osim Depajovog prelaska u Barsu, poslednjeg dana očekuju se "bombe" na nekoliko fudbalskih lokacija u Evropi. U Mančesteru se čekaju potpisi Aleksa Teleša iz Porta i Edinsona Kavanija, a "u igri" je i dolazak Usmana Dembelea iz Barselone, od čijeg transfera zavisi posao Barse sa Depajem, pošto je holanđanin planiran kao zamena za Francuza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rpd

    5. oktobar 2020 | 07:28

    Taj predsednik Liona kad god je rekao da igrac ostaje u klubu oni su ga prodali...tako je bilo sa Lakazetom,tako ce biti i sa Depajem i Auarom...

  • I_am_max_power

    5. oktobar 2020 | 12:05

    Kakav propust Junajteda, olako su ga se odrekli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA