≫ 

Zvanično: Baebek potpisao na tri godine!

Nekadašnji napadač Pari Sen Žermena potpisao u Parizu ugovor sa crno-belima

  • 17
Žan Kristof Baebek Foto: Privatna arhiva

Žan Kristof Baebek je i zvanično novi fudbaler Partizana. Nekadašnji napadač Pari Sen Žermena parafirao je trogodišnji ugovor sa crno-belima i to u Parizu gde je uspešno prošao lekarske preglede.

Doskorašnji fudbaler Utrehta stigao je u Humsku kao slobodan igrač posle razlaza sa Holanđanima, a primarni zadatak biće mu da nadomesti odlazak Umara Sadika u špansku Almeriju.

Radi se o momku sa veoma sa bogatim CV-jem, kako igračkim, tako i osvojenim trofejima u karijeri. Baebek je prošao školu Pari Sen Žermena, gde je prvo nastupao za B ekipu, a potom je 2011. godine postao i prvotimac francuskog velikana.

žan kristof baebek Foto: youtube/Ligue 1 Uber Eats

Ipak, u žestokoj konkurenciji među “Svecima”, iako je bio standardni reprezentativac svih mlađih selekcija Francuske (član šampionske generacije na SP za omaldince 2013.), nije uspevao da se izbori za minutažu, pa je prosleđivan na pozajmice u Troa, Valensijen, Sent Etjen, Peskaru i na posletku Utreht, gde je i zvanično prešao 2018. godine.

Radi se o tehnički perfektno obučenom fudbaleru, veoma brzom i napadački raznovrsnom, koji se jednako dobro služi sa obe noge, ali je u dobar i u skoku, posebno u situacijama jedan na jedan.

U Partizanu očekuju da bude pravo osveženje u napadu, a u Beograd će doputovati do srede.

Video: Jojić: Došao sam kako bismo vratili Partizan tamo gde mu je mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    5. oktobar 2020 | 20:21

    Dete Barse, Dete PSG-a, Ukrainski Mesi, Norveski Neimar.... pa ovi ce osvojiti kup ove godine sigurno ( samo da ne izgube namesten kao prosle)

  • Vladimir 1975

    5. oktobar 2020 | 19:31

    Jel to dosao ekonom iz psz-a😂😂?

  • Brba

    5. oktobar 2020 | 19:27

    Sa Bebekom će da zapevate....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA