≫ 

"El Matador" stigao da Old Traford: Junajted dobio veliko pojačanje u napadu!

Kavani potpisao jednogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje

  • 0
FK PSŽ, FK Pari Sen Žermen Foto:AP/Tanjug

Urugvajski napadač Edinson Kavani (33) novi je fudbaler Mančester junajteda s kojim je potpisao ugovor u poslednjim satima prelaznog roka!

Kavani se obavezao na jednogodišnju vernost Crvenim đavolima uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu, a podsetimo da je na Old Traford stigao kao slobodan igrač pošto je ovog leta napustio Pari Sen Žermen. Nezvanično, pominje se da će zarađivati 210.000 funti nedeljno.

Kavani je najbolji strelac PSŽ- a svih vremena, igrao je za ovaj klub od 2013. godine i dao je 200 golova, dok je u evropskom fudbalu (stigao 2007. iz Danubija) dao 341 gol +35 u Ligi šampiona.

Osvojio je Zlatnu kopačku u Ligi 1 i Seriji A, gde je nosio dresove Palerma i Napolija, a s reprezentacijom Urugvaja je osvojio Kopa Amerika 2011. godine. Ukupno je odigrao 116 mečeva za nacionalni tim i dao je 56 golova.

- Junajted je jedan od najvećih klubova u Evropi i čast je što sam ovde. Zaista sam puno radio tokom slobodnog vremena i želim što pre da se takmičim. Radujem se što ću pisati i ovu priču u mojoj maloj fudbalskoj knjizi. pričao sam sa menadžerom i to mi je povećalo želju da obučev ovaj dres - rekao je Urugvajac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA