Zvezdin adut iz Novog Pazara je igrač kola: Luka Marković obeležio rundu sa tri gola Vojvodini

Talenat kog je Zvezda pozajmila Pazaru se najbolje pokazao

  • 4
Luka Marković, FK Juventus Foto: Profimedia/Alamy

Najbolji igrač 10.kola Superlige Srbije je Luka Marković, strelac sva tri pogotka u pobedi Novog Pazara nad gostujućom ekipom Vojvodine.

Završena je i deseta runda superligaškog takmičenja, nakon koje sledi dvonedeljna reprezentativna pauza.

- Viđeno je nekoliko izuzetno zanimljivih duela, nekoliko većih iznenađenja, a strelci su ponovo bili raspoloženi sa 31 golom na 10 odigranih mečeva. Možda i najveće iznenađenje viđeno je u Novom Pazaru gde je istoimeni tim savladao novosadsku Vojvodinu, a najzaslužniji za to je strelac het-trika Luka Marković - saopštila je Superliga.

Mladi napadač je briljirao na ovom susretu, sa tri izuzetno lepa pogotka za samo 55 minuta provedenih u igri, pa nije bilo dileme oko izbora najboljeg aktera.

- Treba reći da su ovoga puta sjajne partije pružili i Milan Makarić (Radnik), Mirko Ivanić (Crvena zvezda) i Nemanja Nikolić, koji su takođe bili u najužoj konkurenciji - dodaje se.

Luka Marković (20) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog napadača, a u mlađim kategorijama nastupao je za fudbalske klubove Crvena zvezda i Čukarički.

Video: Pobesneli Nenad Lalatović dobio crveni karton u Novom Pazaru

Nakon odlaska u inostranstvo nastupao je za italijanske klubove Crotone, Juventus U19 i Torino U19. Tokom letnjeg prelaznog roka potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom, nakon čega je prosleđen u Novi Pazar na šestomesečnu pozajmicu.

Zabeležio je nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U17, U19). Tokom aktuelne sezone je zabeležio dva superligaška nastupa za ekipu Novog Pazara i postigao tri pogotka.

Majami je smanjio prednost Lejkersa na 2:1 u velikom NBA finalu, a večeras (03.00) će pokušati da poravna i praktično restartuje seriju. Kvota na Majami je 3,70, dok je kvota na pobedu Lejkersa 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majami - LA Lejkers

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    6. oktobar 2020 | 11:12

    Bolji od Krstovica 5 puta

  • klownijada

    6. oktobar 2020 | 14:37

    sta kaze onaj klown lalat..hahaha ..izdale ga sudije..ili je bg filijala naredila da se izgubi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA