≫ 

Čovek koji je poslat na zemlju da uništi karijeru Lionelu Mesiju potpisao za holandskog velikana!

Mario Gece otišao u komšiluk da se dokaže

  • 1
SP, finale, fudbalska reprezentacija Nemačke, Argentine, Mario Gece Foto: AP/Tanjug

Iako je u većini top liga letnji prelazni rok završen u ponedeljak u ponoć, u Holandiji je on trajao do utorka, a u njegovom samom finišu PSV je napravio možda i najbolji posao.

Za bombu u Ajndhovenu pobrinuo se Mario Gece. Mnogima se već čini kao penzioner jer je prosto nestao sa mape posle serije povreda, ali je nekadašnji as Borusije iz Dortmunda i Bajerna iz Minhena i dalje u najboljim fudbalskim godinama (28).

Nekadašnji prvak sveta sa reprezentacijom Nemačke, i "čovek koji je poslat na zemlju bukvalno samo da upropasti karijeru Lionelu Mesiju" (strelac jedinog gola u finalu na Mundijalu 2014. godine protiv Argentine), potpisao je dvogodišnji ugovor sa trofejnim klubom.

PSV je majstorski sakrio transfer, a u tabor crveno-belih dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa "Milionerima".

Teško da će Gece u novom klubu primati istu platu koju je imao u Minhenu i Dortmundu (10 miliona evra po sezoni), ali će bar imati priliku da se fudbalski rehabilituje i možda vrati u reprezentaciju Nemačke.

Pored Marija Gecea, PSV Ajndhoven je ovog utorka obelodanio još dva dolaska, centralnog veziste Marka van Ginkela iz Čelsija i defanzivnog veziste Adrijana Feina iz Bajerna, koji su stigli na pozajmicu.

Video: Reakcija Stanojevića na kraju meča sve govori o igri Partizana u Milanovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    7. oktobar 2020 | 12:08

    Auuuu, e baš mu je uništio karijeru! I to tako što je u jeku svoje slave prešao iz dortmunda u njihovog najljućeg rivala Bajern i tako zabio noz u ledja navijačima, a i presudio svojoj karijeri, pošto je tamo presmrdio na klupi! E baš je upropastio Mesija! Hahaha!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA