Šta to brine Jovića pred meč u Oslu? Vezista Norvežana otkrio šta je pričao sa Lukom o utakmici

Podsetimo, Odegard je Jovićev saigrač na Santjago Bernabeu

  • 7
Luka Jović Foto: Marko Jovanović

U Realu su od ove sezoine saigrači, ali će srpski napadač Luka Jović i i norveški vezista Martin Odegrad u četvrtak veče biti ljuti rivali u borbi za odlazak na Evropsko prvenstvo!

Norveška i Srbija će od 20.45 minuta igrati polufinale plej-ofa Lige nacija (pobednik u finalu čeka Škotsku ili Izrael), a medije je interesovalo da li su pomenuti igrači uopšte pričali o ovom duelu.

- Razmenili smo nekoliko rečenica o meču, nismo imali baš mnogo vremena. Jović se brine da će ovde u Oslu biti hladno tokom utakmice. Verovatno misli da se u Norveškoj ljudi smrzavaju tokom cele godine - rekao je Odegard koji umalo nije propustio duel sa Orlovima zbog sumnje da ima koronu:

- Nije bilo prijatno. Malo sam se i zabrinuo jer sam razmišljao o narednim mečevima u nacionalnom timu. Srećom ispostavilo se da je drugi test na koronu bio negativan i da je to bila lažna uzbuna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    7. oktobar 2020 | 10:54

    Njega brine sto ostavla Sofiju samu

  • Jdkd

    7. oktobar 2020 | 10:57

    Nije valjda da i on igra ccccc treba da brine sto igra nespreman ....daleko bilo...Tubakovicu daj idi casti ti

  • FANTON

    7. oktobar 2020 | 11:58

    Ne boj se Joviću, evo iz Bjeljine brzom poštom ti šaljemo štramplice, zimske gaće da ih turiš u štucne, vojničku potkapu , rukavice i šalče a i par kopački sa ugrađenim grejačima na baterije. Baba Kurana ti šalje električno ćebence za vreme boravka na klupi za rezervne igrače. Ljubi ga majka zimogriživa, sin joj zaboravio koliki su minusi u Semberiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA