≫ 

Bivši igrač Partizana poručuje iz Norveške: Srbija može da izgubi 5:0, sa tom ekipom se nikad ne zna

Međutim, Zajić dodaje da su šanse u Oslu izjednačene

  • 8
Bojan Zajić Foto: MN Press

Bojan Zajić, nekadašnji vezista Partizana i sadašnji trener u Norveškoj, dao je jednu izjavu za tamošnje medije gde je rekao da su šanse fudbalske reprezentacije Srbije u Oslu, pred polufinale plej-ofa Lige nacija, 50:50!

Bivši igrač Valerenge istakao je da je norveška odbrana ono što Srbija mora da iskoristi i da bi Orlovi pobedili da nije bilo pandemije krona virusa.

- Da smo igrali u martu, smeo bih da garantujem da bi Srbija pobedila. Ovi dodatni meseci pomogli su Norveškoj najmanje za pola godine, što je dodatni plus za igrače kao što su Haland, Odegard, Hauge i Berge. Zato sada smatram da su šanse 50:50 - rekao je Zajić za tamošnji "NTB" i dodao:

- Srpski mentalitet sada može da se probudi. Mnogi igrači su navikli na ovakve mečeve, ali sa tom ekipom se nikad ne zna. Mogu da izgube i sa 5:0.

Bivši vezista kao ključnog igrača u redovima Srbije vidi napadača Fulama Aleksandra Mitrovića.

- Ovo je meč u kom on može da se pokaže. Tip je vođe na terenu i može da stvori dosta problema odbrani Norveške. A upravo u toj odbrani samo i vidim slabosti - jasan je sadašnji pomoćni trener Sandes Ulfa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    7. oktobar 2020 | 12:31

    Iskreni da budemo sa ovakvom igrom moze sve da ocekujemo

  • Argos

    7. oktobar 2020 | 12:41

    Ma zaboravite ja od kad vodi Tumbakovic nista ne verujem samo prazne price gubimo zato sto covek nema pojma da vodi,nikakva igra nista nemamo,daj boze da se varam

  • Ma

    7. oktobar 2020 | 12:39

    Ovaj baš optimista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA