U Fiorentini razočarani ponašanjem mlade zvezde: Od Kijeze nismo zaslužili ovako nešto

Predsednik Fiorentine Roko Komiso kaže da je razočaran potezom Federika Kijeze da poslednjeg dana prelaznog roka ode u Juventus

  • 2
Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

On je zakazao pres konferenciju za sredu da bi najavio izgradnju novog trening centra u Banjo a Ripoliju, samo nekoliko kilometara od Firence, ali se dotakao i ponašanja svog doskorašnjeg igrača.

- To će biti najveći sportski centar u Italiji sa 400 zaposlenih koji će tamo raditi svakog dana. Izgradnja će početi januara 2021. godine i oko Božića iste godine (25. decembar 2021). Potrošiću skoro upola od sume koju je Juventus potrošio na izgradnju novog stadiona - rekao je Komiso između ostalog.

Upitan da prokomentariše odlazak Kijeze, koji je u ponedeljak završio prelazak u Juventus. Iako je papirološki i dalje igrač Fiorentine, to je u praksi već gotova priča.

- Razočaran sam. Nije me pozvao otkako je otišao i mislim da ni ja, a ni porodica Komiso nismo zaslužili ovakav tretman od njega - rekao je predsednik Viole.

Da podsetimo, Kijeza je otišao iz Fiorentine na dvogodišnju pozajmicu uz otkupnu klauzulu od 50 miliona evra. Ofanzivni krilni igrač je ponikao u Fiorentini, a i njegov otac Enriko Kijeza je takođe igrao za klub iz Firence tri sezone, na prelazu 20. u 21. vek do 2002. godine.

Video: Selektora Srbije iznerviralo pitanje novinara: Bolje da ne idemo u Norvešku, ako ovako razmišljamo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avangarda

    7. oktobar 2020 | 18:27

    Veliko hvala u ime mladog i super-talentovanog Dušana Vlahovića koji će ovakvu šansu iskoristiti 100 %.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA