Pitali Pogbu o ostanku u Mančesteru: Nisu mi nudili ugovor, san mi je da zaigram za Real

Francuski vezista iz Mančester junajteda Pol Pogba kaže da mu je san da zaigra za Real Madrid

  • 0
FC Mancester - FK West Hem Foto: Tanjug/AP

O Pogbinom prelasku u Real se govorilo prethodnih sezona, spekulisalo se da je to bio i predmet razgovora sa Zinedinom Zidanom kada su se sreli u Dubaiju, ali za sada formalnih koraka Reala u tom smeru nije bilo.

Kad god Mančester ne igra dobro, Pogba je jedan od prvih na udaru, ali je neretko delovao odsutno i kao da mu se ne igra za Junajted.

- Zidan? Mnogo stvari je rečeno, šta ja da kažem. Sigurno, svi fudbaleri bi voleli da igraju za Real Madrid, to bi bio san svakako. To je i moj san i što da se ne desi jednog dana - rekao je Pogba, a prenosi Marka.

Međutim, on se ogradio tvrdeći da voli svoj sadašnji klub i da će dati sve od sebe da ga vrati tamo gde zaslužuje da bude. Dodaje i da o obnovi ugovora još nije pričao sa čelnicima Junajteda.

- Pričalo se mnogo i o tome, ali nisam ja pričao. Preferiram da se koncentrišem na igru i moj povratak iznad svega. Nisam razgovarao sa Edom Vudvordom - kaže Pogba.

FK Mancester Junajted, Kristal Palas Foto: Tanjug/AP

- Nismo pričali o novom ugovoru. Za sada sam tu i razmišljam da se vratim u najbolju formu, pretpostavljam da će doći trenutak kada će mi iz kluba prići i možda mi predložiti nešto ili ne. Za sada nema ničega i ne mogu da pričam o onome što ne znam. Razmišljam o sebi i uživanju u fudbalu - objasnio je Pogba.

Da podsetimo, njegov ugovor ističe juna 2021. godine i već sada ulazi u završnu fazu, mada Junajted ima opciju da ga produži na još godinu dana.

Video: Na ovom stadionu Srbija vodi odlučujuću bitku za Evropsko prvenstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA