≫ 

Hrvati nas već čekaju u grupi na EP uz gospodsku poruku: Bila bi nepravda da je Srbija ispala!

Lepe reči stižu i iz Hrvatske, koja nas čeka u grupi D na EP, ukoliko pobedimo Škotsku

  • 8
Sergej Milinković Savić Foto: Tanjug/AP

Hrvatski mediji pomno su ispratili pobedu Srbije nad Norveškom, jer pobednik ovog baraža ide u njihovu grupu na Evropskom prvenstvu.

Srbija će u finalu baraža igrati protiv Škotske, a ako pobedi, ide u grupu D u kojoj su Engleska, Hrvatska i Češka.

Komšije su posebno ispratile utakmicu, Indeks je pratio dešavanja iz minuta u minut.

"Srbija nakon produžetaka na korak do Evropskog prvenstva i okršaja sa Hrvatskom", napisao je ovaj portal, uz nevericu zbog propuštenih šansi.

- Srbija je bila puno bolja od domaćina. Neverovatno je šta su igrači Srbije sve promašili u ovom susretu i bila bi prava sportska nepravda da su ispali. Aleksandar Mitrović je promašio prazan gol s pet metara, Filip Đuričić je s tri metra pogodio golmana Jarsteina, a u produžecima je Darko Lazović zatresao stativu - piše Indeks, uz posebnu pohvalu na račun selektora Ljubiše Tumbakovića.

- Potez utakmice napravio je selektor Ljubiša Tumbaković, kada je umesto Đuričića uveo Milinković-Savića, čoveka koji je sa dva gola odveo Srbiju u finale baraža.

Majstoriju Sergeja Milinković Savića ispratile su i Sportske novosti - Srbija slavila nakon drame i stigla na korak do sudara sa Hrvatskom, presudio genijalan potez SMS-a.

Video: Na ovom stadionu je Srbija otišla dalje u baražu za EP!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA