≫ 

Srbi urnišu Halanda od prozivanja: Sergej plakao od smeha zbog SMS-a, hit montaža slavlja Orlova

Bio je dobro raspoložen junak meča protiv Norveške nakon dva gola

  • 1

Video: Ekskluzivno: Slavlje Kokeze i fudbalera Srbije u Oslu posle trijumfa nad Norveškom

Sergej Milinković Savić je sa dva gola trasirao Srbiji put do finala baraža za EURO, gde će 12. novembra igrati protiv Škotske. Orlovi su u Oslu slavili sa 2:1 protiv favorizovanih Norvežana predvođenih Erlingom Halandom.

Utisak je da su Norvežani potcenili naš tim, da su previše opušteno ušli u ovaj meč, a našim reprezentativcima je to bio samo motiv više.

Glavno oružje Norvežana, Erling Haland, potpuno je zaustavljen od strane naših štopera, pa je posle meča bio na meti šala zbog očajne partije, kao i ležernog stava pre meča kada je pravio lajvove na Instagramu i u opuštenoj varijanti radio treninge.

Pošalji SMS "EURO 2021" - glasila je poruka na stranici za šale "Negujmo Srbski Jezik", gde je tagovan i Sergej Milinković Savić, koji je na to odgovorio smejanjem i smajlijima koji plaču od smeha.

 
 
 
View this post on Instagram
POSALJITE SMS EVRO NA 2021 @sergej___21A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

To nije sve, društvenim mrežama takođe kruži i montaža slavlja Orlova u Halandovom prepoznatljivom stilu kada izgleda kao da meditira.

Na taj način su Halanda svojevremeno prozivali i igrači PSŽ-a, nakon što su izbacili Borusiju Dortmund u osmini finala Lige šampiona, kada su kolektivno slavili imitiranjem njega, što je bila osveta za takođe ležeran i opušten nastup Norvežanina pred revanš na Parku prinčeva.

Erling Haland, Srbija - Norveška Foto: Facebook.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zver

    9. oktobar 2020 | 15:30

    Alo ljudi, ok smo igrali ali pobedili smo ispod prosecnu reprezentaciju i to posle produzetaka. Nemojte ih dizati u nebesa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA