≫ 

Brazilci zaigrali posle skoro godinu dana, ponizili Boliviju: Moćan start Nejmara i družine za Katar

"Selesao" demonstirao moć

  • 0
Brazil - Bolivija, fudbalske reprezentacije Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Brazila okupili su se posle skoro godinu dana, povod je bio prvi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a rival je bila Bolivija koja je ispraćena kući sa pet lopti u mreži - 5:0.

Dvostruki strelac za "Selesao" bio je Firmino, po gol su postigli Markinjos i Kutinjo, a u strelce se upisao i fudbaler Bolivijaca Hoze Karasko - pogodio je sopstvenu mrežu.

Tim selektora Titea tako je na najbolji način startovao u kvalifikacijama koje su, zbog pandemije korona virusa, prolongirane od marta meseca.

Brazil - Bolivija, fudbalske reprezentacije Foto: Tanjug/AP

Poslednji meč Brazil je odigrao još u novembru prošle godine, prijateljski sa Korejom (3:0), pa se ekipa, što i rezultat govori, prilično uželela reprezentativne akcije i uspeha za svoju zemlju.

Brazilce je predvodio Nejmar, međutim nije se upisoa u strelce, mada je dva puta asistirao, i tako doprineo ubedljivom izdanju svog tima.

Domaći tim je već do poluvremena obezbedio pobedu preko Markinjosa i Firmina, a kada je igrač Liverpula pogodio i u 49. minutu, bilo je jasno da se gostima ne piše dobro.

Švajcarskoj se, po svemu sudeći, drma mesto u diviziji A Lige nacija - posle dva kola ima jedan bod, a večeras (20.45) gostuje Španiji koja kod kuće nije primila gol u poslednje četiri utakmice, a dala ih je čak 20! Kvota na keca je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Švajcarska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA