Šokantna ispovest Bendtnera: Spiskao sam na kocki 400.000 funti za sat i po vremena

Burni su bili londonski dani ekscentričnog Danca

  • 5
Niklas Bendtner Printskrin: Instagram/bendtner

Danski napadač Niklas Bendtner priznao je u intervjuu engleskim medijima da je svojevremeno, dok je bio član Arsenala, toliko "izgubio kompas", da je u jednom londonskom kazinu, za jedno veče, u roku od sat i po vremena, spiskao 400.000 funti!

Bendtner je tada bio član Arsenala, bilo je to 2011. godine i nemilice je trošio novac, uz to je i lako posezao za časicom.

- Bio sam toliko pijan da nisam mogao da sedim za stolom - prisetio se te večeri Danac, koji danas igra za četvrtoligaša Tarnbi.

O svojim problemima "otvorio se" za Gardijan, u fokusu intervjua bilo je to veče koje nikad u životu neće zaboraviti, a i kako bi - u trenutku je izgubio gotovo pola miliona evra.

- Toliko sam se srozao tada. Ali za razliku od alkohola, rulet je nešto drugo. Crveno, crno, crveno, crno. Koliko teško može da bude? Posle 90 minuta izgubio sam 400.000 funti. Novca kojeg nemam. Bankovni račun mi je tada bio u blokadi, i pretio mi je bankrot ako se situacija na ruletu ne preokrene. Srljao sam sve dublje, na kraju sam sebe polio vodom po licu. Posle toga sam uzeo još "čipova" u vrednosti od 50.000 funti.

Na kraju, sreća mu se osmehnula te večeri, uspeo je da povrati veći deo novca koji je izgubio - 380.000 funti, ali je gorak ukus ostao, postao je svestan da je u ozbiljnom problemu.

- Kada ste na ivici bankrota, to vas tera da pomislite kako morate da prestanete. Bio sam u minusu 400.000 funti, ali sam uspeo da dobar deo tog novca povratim. Bilo je mnogo rizično, čak i za mene. To mi je bio poziv da se probudim, posle čega sam se skinuo sa kocke. Inače, nikad nisam bio neko kome je mnogo stalo do novca kao statusnog simbola. Isprva mi je sve to bila samo zabava sa ljudima koje volim.

Popularni Lord kaže da je kazina najviše posećivao u vreme kad je bio povređen.

- Kada nisam igrao, i nisam mogao da dobijem uzbuđenje na terenu, kockom sam pumpao adrenalin. Očito, tu je veći rizik, veći je i adrenalin, jer se ide na veće uloge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA