≫ 

Krstajić se vraća selektorskom poslu: Trenutno pečem rakiju, ali takve reprezentacije se ne odbijaju

Krstajić je jedan od kandidata da preuzme BiH

  • 10
Mladen Krstajić Foto: MN Press

Nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić jedan je od kandidata da zameni Dušana Bajevića na kormilu reprezentacije Bosne i Hercegovine!

Ovu vest objavili su mediji u BiH koji donose i izjavu Krstajića koji nije ni potvrdio ni odbacio mogućnost da se vrati selektorskom poslu.

- Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem ovu informaciju. Trenutno sam u poslu oko pravljenja rakije, ali razmišljam i o povratku u fudbal. Reprezentacije sa velikim potencijalom se ne odbijaju - jasan je bio Krstajić koji posle odlaska sa klupe orlova nije nigde radio.

Podsetimo, BiH je u četvrtak veče ostala bez plasmana u finale Lige nacija i Evropskog prvenstva, a sadašnji selektor Bajević je već najavio da se povlači.

Doduše, on je važeći ugovor imao do kraja baraža.

- Cilj je da završimo ovo najbolje što možemo. Kasnije će reprezentacija imati novog selektora. Od mene će uvek imati pomoć, ali sigurno da postoje treneri veoma ambiciozni koji mogu pomoći reprezentaciji u budućnosti. Kažem, od mene će uvek imati podršku i pomoć, s te strane nema nikakvih problema - rekao je Bajević pred meč Zmajeva sa Holanđanima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    10. oktobar 2020 | 15:39

    Drz se ti te rakije ...

  • Putin R.S

    10. oktobar 2020 | 16:02

    Onako kakav si ti selektor moze biti svaki trener najnizih liga na Balkanu. Pa zar su i oni dotle dosli kada su tebe pozvali.

  • Boske100

    10. oktobar 2020 | 16:47

    Đe si ružo (Đomla) SRBENDO, pardon prodano dušo 👎. I ja sam s druge strane Drine, al ♥️ kuca samo za 🇷🇸. A ovi ostali sa Balkana su mi bitni kao Burkina Faso.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA