Mandžukić odbio Bešiktaš: Turci mu nudili vilu sa bazenom umesto plate

Hrvatski fudbalski internacionalac Mario Mandžukić imao je priliku da potpiše ugovor sa Bešiktašom, ali mu je taj posao propao zbog, kako Index prenosi, bizarnog razloga

  • 0
kristijano ronaldo i mario mandzukic, juventuc fk fc Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Turci su Mandžukiću ponudili luksuznu vilu sa bazenom u zamenu za deo vrednosti ugovora, ali je Mario hteo samo gotovinu.

Prema pisanju, nekadašnji as Juventusa je trebalo da dobije ugovor na dve godine i platu od dva i po miliona evra po sezoni.

Sabah navodi da se Mariov menadžer samo u ponedeljak sastao tri, četiri puta sa čelnicima Bešiktaša, te da je jedan od uslova bio i tri miliona evra za potpis.

Mandžukić je već neko vreme bez angažmana, od odlaska iz Al-Duhaila i do sada je povezivan sa nekoliko klubova.

Između ostalih su tu bili Lokomotiva iz Moskve, koju trenira Marko Nikolić, ali i Olimpik iz Marseja, za koji nastupa naš reprezentatitvac Nemanja Radonjić.

Da podsetimo, trideset četvorogodišnji Hrvat je tokom karijere igrao za više klubova od Marsonije i Zagreba, preko Dinama i Volfsburga do Bajern Minhena, Atletiko Madrida i Juventusa do Al-Duhaila.

Video: Ekskluzivno: Slavlje Kokeze i fudbalera Srbije u Oslu posle trijumfa nad Norveškom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA