Mi nemamo glavne igrače i one iz drugog plana: Tumbaković najavio promene za meč sa Mađarskom

Podstetimo, duel 3. kola LN se igra u nedelju od 20.45

  • 7
Ljubiša Tumbaković Printskrin: Youtube/Fudbalski savez Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković održao je konferenciju za medije pred meč sa Mađarskom u Ligi nacija!

Orlovi u nedelju od 20.45 minuta dočekuju Mađare u 3. kolu B grupe LN, uz napomenu da naš tim ima jedan bod iz dva meča - nasuprot rivalu koji ima tri.

- Mađarska je jako dobra ekipa, iz godine u godinu se diže. To je nacionalni projekat još od osamdesetih godina, kada su počeli da tonu, pa su se dozvali pameti i počeli da ulažu u infrastrukturu, klubove i kvalitet je isplivao. Rezultati reprezentacije su jako dobri u poslednje dve ili tri godine - rekao je Tumbaković i dodao:

- U B grupi Lige nacija sve to tu, približno, svako svakog može da pobedi. Odgovorićemo obavezama koje nam slede, ali prioritet je finale baraža, više ćemo da razmišljamo o 12. novembru. Naravno da će biti promena u nedelju, mi smo reprezentacija i nemamo glavne igrače i igrače iz drugog plana. Sutra i u sredu počinjemo pripremu za ono najbitnije, a to je finale baraža 12. novembra.

Naravno, govorio je Tumbaković i o meču sa Norvežanima odigranom u četvrtak veče (2:1)

- Sve je uticalo na pobedu! Od rada skauting službe, preko priprema, motivacije kako pojedinaca tako i cele grupe, pa do inata, jer su nas, uslovno rečeno, maltene svi unapred pustili niz vodu. Došli smo do maksimalne želje, htenja, ambijenta, do velike koncentracije svih igrača na krajnji cilj. Pobeda koju smo ostvarili u Oslu mnogo će nam značiti na planu samopouzdanja

- Svesni smo pozicije u kojoj se nalazimo, napravili smo korak ka ostvarenju cilja, ali to je bio samo jedan mali korak. Ono što treba da napravimo dolazi posle utakmice u Istanbulu, nakon koje ćemo krenuti u žestoku pripremu za ostvarenje cilja. Euforije nema, završena je u petak na prvom treningu posle Osla - jasan je selektor Orlova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M8i

    10. oktobar 2020 | 18:35

    Fejsal mulić!

  • Kostelo

    10. oktobar 2020 | 19:27

    Polako Tumba,ne izuvaj se jos je rano...

  • Putin R.S

    10. oktobar 2020 | 19:36

    Opet promene!! Pa ti stvarno nisi normalan. Pa ako si dobio utakmicu sa ovim igracima valjda je normalno da se dobitna kombinacija ne menja. Imam osecaj da ti stvarno namerno radis da Srbija izgubi, ili stvarno, ali stvarno nemas dve blage veze??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA