≫ 

Ostrvo u moru lažnih fudbalskih ljubavi: Robinjo se vratio kući da igra za mizernu platu

Santos dočekao povratak jednog od sinova

  • 5
Robinho Foto: DANI POZO / AFP / Profimedia

Čuveni brazilski fudbaler Robinjo vratio se u domovinu, u matični klub Santos koji se muči s finansijama da mu pomogne. I odmah na startu pokazao da nije tamo samo zbog para.

Robinjo, koji se tokom karijere proslavio u dresu Real Madrida, Mančester Sitija i Milana, poslednji ugovor u Evropi je odradio u Istanbul Bašakšehiru sa kojim se rastao tokom leta.

Već je dospeo u 36. godinu, a uoči povratka u Santos pristao je i na mizernu zaradu. Predsednik Santosa Orlando Rolo i sam je bio iznenađen kada je fudbaler prihvatio da igra za simboličnih 10 dolara mesečno.

Brazilac na taj način želi da pomogne Santosu, piše tamošnji "Globo", s tim da će potpisati dvogodišnji ugovor, a u drugoj sezoni bi plata trebalo da bude značajno veća.

Video: Ekskluzivno: Slavlje Kokeze i fudbalera Srbije u Oslu posle trijumfa nad Norveškom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Santos

    10. oktobar 2020 | 22:45

    To vam je ljubav prema fudbalu. covek igra mesecno za 10 dolara, nasih 1.000 dinara. Jedan od retkih fudbalera i ljudi danas koji se vraca u svoj maticni klub i to da pomogne za svega 10 dolara. Toliko je to danas retko da može da se kaže da više ne postoji. Svaka čast na ovome.

  • Neymar

    10. oktobar 2020 | 22:49

    Gde je sad 222miliona cenjeni NEYMAR da pomogne svom klubu da ne propadne. Njegov mesecni deo može da izvuče Santos momentalno iz svih manjaka. Robinju bratu svaka čast na ovome. Nema takvih fudbalera više

  • Boki

    10. oktobar 2020 | 23:12

    Tog istog Robinja su svi pljuvali kada je iz Reala otisao da igra za Mancester siti (koji je tada bio klub iz sredine tabele kojeg su tek kupili arapi) zbog para.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA