Miloš Teodosić ugostio slavni fudbalski klub: Pobegli u Srbiju od korone i prekida lige u Izraelu

Pošto je fudbalsko prvenstvo Izraela prekinuto, Makabi Haifa je odlučila da odradi mini pripreme od 10 dana i da igrači ostanu u formi

  • 1
Miloš Teodosić i FK Makabi Haifa Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Facebook.com/Mhfootballclub

Milošu Teodosiću se sve više isplaćuje investicija na Divčibarama, gde je sagradio hotel Crni vrh, koji je postao centar turizma na ovoj srpskoj planini. Ova destinacija odabrana je i od strane Makabija Haife za lokaciju na kojoj će ovaj slavni izraelski klub odraditi mini pripreme zbog pauze u prvenstvu svoje zemlje zbog korona virusa.

Navikli smo na to da mnogi srpski klubovi putuju u druge zemlje na pripreme, ali malo kada smo doživeli da mnogi strani klubovi, posebno slavni u svojim zemljama, sa bogatom istorijom, dođu u Srbiju da održe pripreme.

Ipak, i to se desilo, pošto je Makabi Haifa odlučio da pauzu u prvenstvu koje je u prekidu zbog korona virusa, provede na mini pripremama u Srbiji.

Odlučili su se za našu zemlju malo i silom prilika, jer je Srbija bila jedina koja je davala zeleno svetlo za dolazak iz Izraela bez karantina i komplikacija, pa su se igrači Makabija obreli na Divčibarama.

Ugošćeni su u hotelu Crni vrh, koji je u vlasništu kapitena srpske košarkaške reprezentacije, Miloša Teodosića, koji je napravio ozbiljnu investiciju, koja počinje da mu se isplaćuje, pošto je ovaj hotel bio mnogima tokom leta destinacija za odmor, a tu je i Crvena zvezda odradila deo letnjih priprema.

Hotel ima i fudbalski teren, a upravo zbog toga je Makabi odlučio da odabere baš ovu lokaciju za pripreme.

Iako je na Divčibarama u ovo doba godine hladnije, Izraelci koriste priliku za treninge kako bi ostali u formi pred nastavak prvenstva, koje je prekinuto na nekoliko nedelja usled povećanja broja zaraženih od korona virusa u ovoj zemlji.

Na Divčibarama su već četiri dana, a danas će im se pridružiti i direktor kluba, koji će biti u prilici da odgleda i prijateljski meč protiv Kolubare iz Lazarevca, koji je na programu danas.

Makabi je na svom profilu na Instagramu objavio i fotografije i snimke sa treninga. Planirano je da na Divčibarama budu oko 10 dana.

Podsetimo, u ekipi Makabija igra i srpski fudbaler Bogdan Planić, koji je tako iznenada zbog prekida prvenstva imao mogućnost da se vrati u Srbiju i da upravo u svojoj zemlji odradi pripreme za nastavak sezone.

Makabi Haifa je prvak Izraela bio 12 put i šest puta je osvajao kup i po tome je treći tim po uspešnosti u Izraelu, a ispred su samo Makabi Tel Aviv sa 23 i Hapoel Tel Aviv sa 14 titula.

Video: Kako Jelisaveta bodri Teodosića tokom meča?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    14. oktobar 2020 | 13:23

    Znamo mi Valjevci kolko je sve nas kostao Crni Vrh. Toliko o gradnji istog sto su pisali i mnogi portali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA