≫ 

Partizan "pecnuo" Zvezdu pred derbi: Dobro veče, draga, uvek si rado viđen gost!

Crno-beli podelili video snimak kao najavu meča koji se igra u nedelju

  • 35
FK Partizan - FK Crvena zvezda večiti derbi Foto: Miroslav Todorović/Partizan.rs

Fudbalski klub Partizan "pecnuo" je Crvenu zvezdu putem svojih društvenih mreža pred 163. večiti derbi koji je na programu u nedelju!

Naime, crno-beli su podelili video snimak najave derbija koji počinje sudijskim odlukama, a završava se golovima Partizana - uz komentar "Dobro veče draga, uvek si rado viđen gost!"

Srpski vicešampšion očigledno aludira na to što crveno-beli u Humskoj nisu slavili još od februara 2016. godine (1:2), dok na poslednja četiri meča nisu uspeli ni da daju gol.

Inače, crno-beli su nedavno na vrata svlačionice okačili i izjavu generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića kao način motivacije pred utakmicu koja se 18. oktobra igra od 17 časova.

Podsetimo, Terzić je pre nekoliko dana izjavio:

- Zvezda je džinovski korak ispred Partizana. Što bi se mi bavili njima? Uzeli smo tri titule zaredom, 100 bodova ispred njih, oni se bore u rangu sa Radničkim, Vojvodinom i ostalima.

Posted by Fudbalski klub Partizan on Wednesday, 14 October 2020

Inače, Terzić je nedavno dao i jedan intervju u kom je rekao zašto Zvezda ne želi da se bavi Partizanom, te otuda i ne čudi što rekacije sa Marakane nema kada je u pitanju večiti rival.

Video: Poveo je Partizan: Strelac je Stevanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    14. oktobar 2020 | 15:01

    ~11....32..titula...liga evrope... A vi.. Gde šta nigde.. Zvezda gigant...

  • 6+4+3=2

    14. oktobar 2020 | 16:15

    partizanovi navijaci su stalno pricali i hvalili se kako je partizan igrao u finalu luge sampiona jednom da no.jednog dana to je dosadilo zvezdi te su resili da pokazu da nije cilj samo igrati u finalu.zvezda sampion evropi i sveta.jedan od retkih evropskih klubova koji ima obe ritule.jedan od retkih klubova koji nije izgubio utakmicu u ligi sampiona na putu do titule.

  • Istina

    14. oktobar 2020 | 16:25

    1978-1995 Sedamnaest godina bez pobede na Marakani. 1996-2007 jedanaest godina bez pobede na Marakani. 2001-2009 osam godina bez pobede na JNA kao domacin.Ko ne veruje neka proveri.Kad pominjete Evropu proverite od 1945-2020 koliko Zvezda ima vise odigranih utakmica u Evropi.Preko 50.Zvezda prvak tri puta bez pobede u derbiju, partizan devet puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA