Kome se to Mitrović zahvalio za penal protiv Turske?

Podsetimo, napadaču Fulama fale još tri gola kako bi bio najbolji strelac reprezentacije svih vremena

  • 6
Srbija Turska

Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić složni su da su Orlovi u sredu veče zaslužili pobedu protiv Turske u Istanbulu (2:2).

Naš tim je vodio sa 2:0, domaćin je izjednačio u drugom poluvremenu, a golove su postizali upravo dvojica pomenutih igrača. Milinković Savić glavom u prvom poluvremenu, Mitrović sa bele tačke na početku drugog dela.

- Hvala Kolarovu što mi je prepustio da šutiram penal - rekao je Mitrović koji na svom kontu ima 36 golova za nacionalni tim, te mu fale još dva da stigne Stjepana Bobeka na prvom mestu.

Što se tiče same utakmice, as Fulama je dodao:

- Utakmica je bila teška, Turska ima dosta dobre individualce. Igrali smo dobro prvo poluvbreme i 20-ak u drugom. Onda smo pali i ni iz čega smo primili golove. Mislim da smo zaslužili pobedu, ali cilj ovih kvalifikacija je bila pobeda u Oslu što smo i ostvarili. Tri utakmice: pobeda, remi i nerešeno. Moglo je i bolje, ali dobro. Cilj je opstanak u B Ligi nacija.

Svoje viđenje meča dao je i vezista Lacija.

- Krivo mi je što smo osvojili samo jedan bod. Igrali smo dobru utakmicu, poveli smo 2:0, imali smo dosta šansi i velika je šteta što u Srbiju idemo sa samo jednim bodom. Moramo da učimo na greškama, da ovakve utakmice privedemo kraju onim rezultatom koji nama odgovara. Sigurno je da smo naučili lekciju za sledeći meč sa Škotskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👁️👁️👁️

    15. oktobar 2020 | 13:38

    Jedan od retkih igraca iz reprezentacije koji na SVAKOJ utakmici ostavlja srce na terenu!

  • Ig

    15. oktobar 2020 | 13:58

    Joj ajde I mi da se zahvalimo Kolarovu pa polako da covek ode vec u penziju.

  • Nele

    15. oktobar 2020 | 13:38

    Takvih golova onda mozes i 200 da das.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA