≫ 

Kanga pozitivan na koronu na prvom testiranju: Zvezda mu ponovila test, nada se da će igrati derbi

Zvezda za sada nema potvrdu da je vezista pozitivan, čekaju se rezultati sa Torlaka

  • 27
Gelor Kanga, Crvena zvezda, fudbal, Marakana Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Crvena zvezda na 163. večitom derbiju ne može da računa na Mirka Ivanića, koji je pozitivan na korona virus, a njemu bi mogao da se pridruži i Gelor Kanga, koji je, kako saznaje Telegraf, dobio pozitivan rezultat pre dva dana.

Ipak, pošto nije imao simptome, crveno-beli su rešili da ponove test, koji je urađen danas u institutu Batut i sada čekaju rezultate, koji bi trebalo da stignu u toku večeri ili ujutru.

Od toga će zavisiti da li će Kanga biti u konkurenciji da igra na 163. večitom derbiju.

Kanga je tokom reprezentativne pauze bio sa reprezentacijom svoje zemlje, testiran je odmah po dolasku iz Gabona i prvi test je pokazao prisustvo virusa.

On svakako nije bio u kontaktu sa ostalim saigračima, preventivno je izolovan i sada čeka rezultate drugog testa kako bi crveno-beli znali mogu li da računaju na njega za večiti derbi, ali i za put u Hofenhajm, gde bi trebalo da igraju meč prvog kola Lige Evrope koji je na programu u četvrtak 22. oktobra.

(D. U./Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💪

    15. oktobar 2020 | 15:56

    Imamo dovoljno jak tim i bez Ivanica i Kange. Sredina terena Sanogo i Nikolic, krila Katai i Ben i u napadu Falcineli i Pavkov. Cak moze i Ben iza Falcinelija a po krilu Spiridonovic. Odbrana Rodic, Erakovic, Pankov (Degenek) i Gajic. Na golu naravno Borjan. Jel stvarno mislite da ovaj tim ne moze dobiti Partizan koji gubi od Metalca, Backe i slicnih?

  • Istina

    15. oktobar 2020 | 16:19

    Da li se druge ekipe testiraju u super ligi na svakih sedam dana.Verovatno da ne.Tu je problem.Ko zna koliko ima pozitivnih u drugim ekipama.Ni u Zvezdi ne bi znali nego moraju zbog Evrope.

  • Bojan SD

    15. oktobar 2020 | 15:45

    Kakve li ce jos sve izgovore naci ovi jadnici svesni da je poraz neizbezan 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA