Lalatović o incidentu u Novom Pazaru: Mali žvalavko bio je toliko hrabar da nije smeo da me pogleda

Trener Novosađana detaljisoa o neprijatnim scenama sa prethodnog gostovanja

  • 11
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Trener Vojvodine Nenad Lalatović protiv Rada će proslaviti vredan jubilej, 100. put vodiće "lale" sa klupe, u meču koji dolazi possle ubedljivog poraza u Novom Pazaru u prethodnoj rundi, 1:3.

Upravo je incident na toj utakmici, posle kog je isključen Lalatović, bio i jedna od tema konferencije za mediji trenera Voše pred novi prvenstveni duel. Podsećamo, Lalatovića je sudija siključio pred poluvreme jer je burno reagovao na provokacije iz lože novopazarskog stadiona.

- Kažnjen sam sa 50.000 opet. Šta da kažem? Dugo nisam bio isključen i stvarno se trudim da kontrolišem svoje emocije, iako sam emotivan čovek i ne mogu da podnesem dobacivanja od strane nekog malog žvalavka sa tompusom i zlatnim satom, koji sedi u društvu Rasima Ljajića i krema Novog Pazara - rekao je Lalatović.

Uprkos nemilom događaju, Lalatović ima samo reči hvale za Pazar i njegove navijače.

- Ako je neko ikad hvalio i izražavao simpatije prema Novom Pazaru i njegovim ljudima, to sam bio ja. Rekao sam i da bih voleo da budem trener Novog Pazara, jer publika tamo je stvarno fenomenalna. Da je klub organizovan kako treba i da se ulaže u njega, tamo bi bilo milina raditi, jer to je fudbalski grad - napominje Lalatović.

Objasnio je i kako je došlo do njegovog isključenja na prošlom meču.

-Taj koji me je vređao svih 45 minuta misli da je neki kriminalac, mangup i da je jako opasan. Ja mu ne mogu apsolutno ništa, ali sam zamolio četvrtog sudiju da ga izbace. Stajao mi je četiri-pet metara iznad glave, a posle sam molio Boga da siđe dole. Kada sam sedeo na tribini ispred njega, bio je toliko hrabar da nije smeo da me pogleda.

Nastavio je trener Novosađana u istom tonu prema provokatoru.

- Ne volim balavce koji se tako ponašaju, a njegove uvrede na praznom stadionu su baš bile neukusne. Delegat i sudija nisu mogli da reaguju, a ja sam isključen ne zbog ophođenja prema protivniku, navijačima ili sudijama, već prema tatinom sinu koji u životu nikad ništa teže od kašike nije podigao. Misli da može tako da se ponaša pošto sedi pored gospodina Rasima Ljajića, koga inače jako cenim i volim i koji mi se izvinio posle utakmice. Međutim, ne može ni on da utiče na te žvalave tatine sinove - rekao je Lalatović.

Utakmica između Vojvodine i Rada igra se u petak od 18 časova na "Karađorđu", a usled trenutne epidemiološke situacije, meč će se igrati bez prisustva gledalaca.

Poslušajte kompletno izlaganje trenera Voše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ppnj

    15. oktobar 2020 | 16:43

    Bravo Lalate!

  • Sibin

    15. oktobar 2020 | 17:29

    Ovaj Lalatovic je kralj!!!

  • Olimdar

    15. oktobar 2020 | 17:14

    Šta misliš Lalativiću da ti nikog ne nerviraš kada skačaš kao majmun pored aut linije gestikuliraš krstiš se kao neki vernk a neznaš šta je slava ni vera. Dali si video još nekog trenera koji se ponaša kao ti ja nisam jedino ako koristiš opijate onda ti sve oprošteno jer tada neznaš šta radiš pa ti je sve lepo. Kada se već krstiš bog reče svakom po zasluzi a ti razmisli tvojim ponašanjem šta zaslužuješ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA