≫ 

Čak i Hofenhajm zataškava Daburov skandal iz Izraela: Umalo da se potuče sa Zahavijem u svlačionici

Loša atmosfera u nacionalnom timu je kulminirala na poluvremenu meča sa Slovacima

  • 1
Munas Dabur Foto: Tanjug/AP

Skandal drma fudbalsku reprezentaciju Izraela, u šta su umešane dve najveće zvezde tima.

U pitanju su Eran Zahavi i Munas Dabur, golgeteri kod kojih je proradio ego u duelu protiv Slovačke.

Pobedio je Izrael sa 3:2, a došlo je do velike svađe između Zahavija i Dabura, na ivici fizičkog obračuna, što su sprečili saigrači.

Čak je i poznati izraelski TV komentator Amihai Špigler prokomentarisao "da su ovo veoma ružne scene kakve on nikada nije video u nacionalnom timu".

O tome pišu i nemački mediji jer Dabur igra za Hofenhajm, navodi se da je on bio na udaru kritika Zahavija u svlačionici, na šta je odreagovao.

Sve se dogodilo u poluvremenu, u nastavku je Zahavi dao tri gola za 21 minut i postao heroj Izraela.

Posle utakmice, igrači su rešili da kriznim PR-om poprave utisak, zajedničkom fotografijom i šalama "kako je dobro što su porazgovarali u poluvremenu".

Za celu situaciju su pitali i trenera Hofenhajma Sebastijana Henesa, koji je rekao "da nije video situaciju i da će pogledati i porazgovarati sa Munasom".

Klub je čak i objavio zajedničku fotografiju igrača, želeći da pokaže koliko je svima u Hofenhajmu stalo da Dabur u dobrom raspoloženju dočeka povratak klupskim obavezama.

Naročito jer u subotu Hofenhajm igra protiv Dortmunda u 15.30 kao domaćin, a narednog četvrtka čeka Crvenu zvezdu u 1. kolu Lige Evrope.

Podsećanja radi, Dabur je već igrao protiv Zvezde kao adut Red Bul Salcburga, pa mu tim iz Beograda nije ostao u lepom sećanju.

Pre meča sa Slovacima, Izrael je izgubio šansu da igra protiv Srbije u baražu za Evropsko prvenstvo, što je unelo nervozu u nacionalni tim.

Izrael je čak bio bolji od Škotske, ali je prokockao sve šanse i na penal ruletu izgubio. Jedini penal propustio je Zahavi, onda je Izrael izgubio i od Češke sa 2:1, pa je nervoza kulminirala protiv Slovaka na poluvremenu.

Video: Tumbaković: Poraz posledica emotivnog pražnjenja posle Osla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA