≫ 

Hoće li 163. večiti derbi biti odložen? Evo šta kažu u Zajednici superligaša

Procedura je jasna...

  • 18
Takuma Asano Foto: Marko Jovanović

Svetkovina sprskog fudbala, 163. večiti derbi igra se u nedelju od 17 časova u Humskoj.

Crvena zvezda ima poprilične kadrovske probleme izazvane povredom Željka Gavrića, kao i pozitivnim testom na koronu Gelora Kange i Mirka Ivanića pa se u javnosti pojavila informacija da bi okršaj večitih čak mogao da bude i odložen.

Međutim, zahtev za odlaganje derbija nije stigao u Zajednicu klubova Superlige i Prve lige Srbije.

Nije se ni pričalo o tome. Procedura je jasna, ukoliko takav zahtev dođe razmatrala bi ga prvo medicinska komisija Fudbalskog saveza Srbije. Crvena zvezda ima dosta iskustva sa testiranjem na evropskoj sceni ove sezone. Ivanić i Kanga neće moći da igraju ni protiv Hofenhajma u četvrtak - rekao je za "Sportski žurnal" Darko Ramovš, generalni sekretar Zajednice.

Dakle, kako sada stvari stoje, derbi se sigurno igra u nedelju.

Vladimir Ivić i njegov Votford i jedni su od glavnih favorita za promociju u Premijer ligu, a večeras (20.45) će to morati da dokažu na gostovanju Derbiju. Kvota na dvojku je 2,25, iks je 3,25, a kec 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Derbi - Votford.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    16. oktobar 2020 | 09:41

    Prelep pogled na tabeli a jos lepsi ce biti od nedelje😂😂😂😂😂😂

  • Ćale

    16. oktobar 2020 | 09:36

    A sto se ne bi igrao ? Jel vanredno stanje ? Jel policijski čas ? Svugde se igra krenulo je iako korona ne posustaje pa nema odlaganja ili službeni ili igraj sa čime raspolažeš . Njima se ionako svi sklanjaju jedina utakmica gde mogu da odmere svoje snage godinama već je protiv nas sad da im damo odlaganje ...?? Jel tražio Terza Dr ???

  • Istina

    16. oktobar 2020 | 11:16

    Moze da se odigra i ne treba ga odlagati,ali traziti da se testiraju igraci partizana.Posto oni kazu da su se testirali pre metalca,a to je bilo pre 15 dana.Ako se mi testiramo svakih sedam dana,onda traziti od svake ekipe da se testira na sedam dana.Jer moze neko iz nase lige da je zarazen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA