≫ 

"Korona je nastala u laboratoriji, nema veze sa životinjama": Bivši golman Juventusa uzburkao duhove

Povremeni reprezentativac Italije je bio jedan od prvih zaraženih fudbalera u Seriji A

  • 3
Matija Perin, Đenova Foto: Printscreen/Serija A

Golman Đenove i povremeni reprezentativac Italije Matija Perin (27) uveren je da je korona virus nastao u laboratoriji i da nema nikakve veze sa životinjskim poreklom.

U obimnom intervjuu za "La Republiku" u kojem je pričao o pandemiji, nekadašnji čuvar mreže Juventusa izneo je svoje viđenje o virusu koji je bacio na kolena čitavo čovečanstvo.

Perin, koji je bio jedan od prvih zaraženih igrača u Seriji A, kaže da ne veruje da se korona virus tek tako preneo sa životinja na ljude.

- Nisam ja inficirao italijanski fudbal. Možete dobiti koronu danas bilo gde, u taksiju, liftu... Uveren sam i dalje da je sve nastalo u laboratoriji i da ga životnje nisu prenele - istakao je Perin uz ogradu da ne želi da ga svrstavaju uz rame onima koji negiraju postojanje virusa.

- To su besavesni ljudi. Strah? Mi sportisti smo hiphondori, naše telo je alat kojim zarađujemo za život i uvek stremimo ka perfekciji. Ali ako uzmete u obzir povrede, drugačije je nego kao kada ste bolesni. Ovaj virus je nešto drugo, nije klasična prehlada, ovo je nepoznati protivnik - ocenio je Matija Perin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA