≫ 

Ibrahimović je gazda Milana! Moćni Šveđanin srušio Inter, kiksevi Kolarova kobni po Konteov tim

Derbi "dela Madonina" pripao "roso-nerima", Šveđanin dvostruki strelac, Inter bolji ali nedorečen

  • 15
Inter MIlan Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana i posle četiri runde Serija A imaju stoprocentan učinak, i posle velikog derbija, u kojem su posle četiri godine savladali najvećeg rivala Inter - 2:1 (2:1)!

Utakmicu je rešio neprevaziđeni Zlatan Ibrahimović sa dva gola u tri minuta, odgovorio je Lukaku na drugoj strani, ali to je bilo sve od večeras nedorečenog i neefikasnog Intera koji nije uspeo da iskoristi makar još jednu iz sijaset šansi.

Inter MIlan Foto: Tanjug/AP
Inter MIlan Foto: Tanjug/AP

Etiketa tragičara utakmice može se pripisati Aleksandru Kolarovu čije su dve greške, jedan skirvljen penal, praktično iskrojile epilog utakmice.

Vveć u prvih dvadeset minuta u pozitivnom svetlu našao se Zlatan Ibrahimović, a u negativnom Aleksandar Kolarov.

Srpski bek iz Intera je direktno odgovoran za prvi, a snosi deo odgovornosti i za drugi primljen gol "Neroazura".

Kolarov je u desetom minutu skrivio penal naivnim i nekako jeftinim startom nad Ibrahimovićem koji je video šansu da malo i izdramatizuje kontakt i iskusno iznudi jedanaesterac.

Ibra je sam preuzeo odgovornost, šutirao i Handanović mu je isprva odbranio, ali je onda Zlatan pritrčao i ispravio se tako što je pokupio odbijenu loptu i smestio je u mrežu.

Kod drugog gola je Rafael Leao bio prebrz za Danila D'Ambrozija na levom krilu, lagano mu je pobegao jednim driblingom, pre nego što je u 16. minutu poslao loptu u šesnaesterac za Ibrahimovića.

Zlatan je uspeo da pobegne Kolarovu koji mu je bio najbliži i iza leđa se prišunja za zicer i pogodak za 2:0. Zbog ovoga su navijači Intera na društvenim mrežama počeli da prozivaju odbranu Intera, ali i Kolarova lično.

"Neroazuri" su pre poluvremena uspeli da smanje zaostatak pogotkom Romelu Lukakua u 29. minutu, a u nastavku, ni posle niza šansi pred golom Donarume, nisu uspeli da dođu do egala.

Video: Rad u 3. minutu iznenadio Vojvođane, ali brzo su Lale preokrenule i povele sa 4:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    17. oktobar 2020 | 20:04

    Što se tiče fudbala Zlatan bosanac je vanzemaljac ,da je kojim slučajem englez,nijemac ili španac davno bi dobio zlatnu loptu i mnogo puta proglašavan najboljim igračem današnjice ali pošto je bosanac drugačije ga tretiraju

  • Sloba

    17. oktobar 2020 | 19:07

    Gazi Ibra, pomeraj granice

  • Маркезз

    17. oktobar 2020 | 20:29

    Један једини Ибракадабраааааа✨♥️♥️♥️♥️♥️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA