≫ 

Hetafe šokirao Barsu penalom! I Maksimović umalo dao gol katalonskom gigantu

Fudbaleri Barselone poraženi su u meču šestog kola Primere od Hetafea sa 1:0 na stadionu Alfonso Perez u Hetafeu

  • 0
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Hetafe je rešio meč na startu drugog poluvremena kada je jednim penalom Haime Mata uzeo sva tri boda Barsi. Gosti su na lopti bili dominantniji tokom meča, ali nisu nikako uspevali da to pretvore u pogodak.

Ronald Kuman je izveo jak sastav sa Grizmanom, Dembeleom i Pedrijem napred, Mesijem u špicu, De Jongom i Busketsom u vezi i nije vredelo. Promašivali su De Jong, Lengle i Grizman koji je tik iznad prečke poslao loptu po isteku pola sata igre.

Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi je prethodno pogodio i stativu, ali igrači Hetafea nisu ostajali dužni pa je i naš Nemanja Maksimović u 18. minutu imao odličnu šansu pred golmanom Barselone, ali mu je Neto odbranio.

Frenki De Jong je u 55. minutu oborio protitvnika u svom kaznenom prostoru nakon što se ovaj zagradio i sudija je pokazao na belu tačku, a Mata je bio siguran šutem u donji desni ugao gola Barse.

U nastavku meča je Barsa bila konkretnija, dobro su branili i David Sorija i Neto, a mreža Barse je mogla da bude zatresena i posle pokušaja Ćuća iz 85. minuta kada je pogodio prečku.

Pred sam kraj susreta, Mesi je u nadoknadi upropastio dobru priliku za pogodak i rezultat je ostao nepromenjen. Barselona posle četiri kola ima sedam bodova i nalazi se na devetom mestu Primere, dok je Hetafe drugi sa deset bodova.

Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Da podsetimo, ovo je bio drugi veliki šok u istom danu budući da je ranije i Kadiz iznenadio Real Madrid, takođe minimalnim rezultatom i golom Antonija Lozana.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Stanković: Ne idemo na remi, već na trijumf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA