≫ 

Stanković čestitao igračima na bodu posle derbija: Moglo je, ne daj Bože, da bude i 2:0, 3:0...

Moglo je da bude i gore, rekao je Stanković

  • 19
Dejan Stanković Foto: Arena Sport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je nezadovoljan ishodom derbija, jer njegova ekipa nije iskoristila pobednički ritam posle prvih deset kola i taj ritam prenela i na meč sa Partizanom.

Zvezda i Partizan su remizirali u 163. derbiju 1:1 na stadionu u Humskoj. Prvi gol postigao je Partizan u šestom minutu.

Tada je pogodio metu Filip Stevanović posle velike greške Strahinje Erakovića, na šta se u svojoj izjavi posebno osvrnuo trener crveno-belih.

- Bilo je momenata i u prvom i u drugom poluvremenu, derbi vuče tenzije nervozu i strah. Poklonili smo prvi gol ali smo smogli snage za dalje. Imali smo par šansi. Tvrda utakmica, tako i treba u derbiju, imali smo šanse - rekao je Stanković posle meča za Arenu sport.

Zvezda je izjednačila u 75. minutu sa bele tačke, jedanaesterac je realizovao Aleksandar Katai posle faula Miloša Jojića nad Seku Sanogom.

- Ima dosta stvari kojima nisam zadovoljan. U dobroj smo formi trebalo je to da iskoristimo. Mnogo je bilo igre unazad, a na to nismo navikli. Previše neke bojazni da se ne pogreši. Ja nemam problem sa tim, dosta pasova je išlo unazad.

Video: Velika greška Erakovića posle koje je mladi Stevanović savladao Borjana

- Čestitam momcima na bodu, od petog minuta smo gubili, moglo je da bude i 2:0, 3:0 ne daj bože, ali nije. Dobro smo stajali posle toga, imali smo stativu, Dijego glavom, ali dobro, idemo dalje - rekao je Stanković.

Video: Posle gužve u kaznenom Partizana dosuđen je penal za Zvezdu: Katai je s bele tačke pogodio za 1:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŠUMADINAC

    18. oktobar 2020 | 19:48

    Da je do mene svima bih kupio po deset ovce da čuvaju oni za fudbal nisu ovo je katastrofa za nas navijače i jednog i drugog kluba !!!!

  • Dejan

    18. oktobar 2020 | 19:26

    Jel to lažeš sebe ili nas? Loše, loše loše... Sreća vaša što su se branili i poklonili vam penal iz gluposti igrača (vuče za dres u kaznenom)... Šta ćeš muko u četvrtak...

  • Goran

    18. oktobar 2020 | 19:50

    Odlazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA