≫ 

Stanković na nikad kraćoj konferenciji podržao Erakovića: Deki prokomentarisao kiks svog štopera

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odgovorio je na konferenciji posle 163. večitog derbija na dva pitanja i jedno se ticalo Strahinje Erakovića

  • 11

Na dvominutnoj konferenciji, Stanković je pružio podršku Erakoviću, koji je napravio veliki kiks kod vodećeg gola Partizana iz šestog minuta.

Mladi defanzivac Zvezde je odigrao loš pas koji je presekao Sejduba Suma, a u nastavku akcije je Filip Stevanović pogodio mrežu za 1:0.

Eraković je ostatak meča odigrao jako dobro i u 41. minutu je, posle duge lopte Natha za Lazara Markovića, uspeo da sustigne igrača Partizana i spreči zicer za 2:0.

- Posle toga (kiksa) mi je delovalo ok, sastavni deo fudbala. On je mlad, ovo može samo da mu bude škola za dalje. Ne menjam mišljenje, naprotiv.

- Mislim da ima kvalitet, da je spreman i da će igrati za Zvezdu. Nema lepše stvari igrati u derbiju, greše svi, ali je bitno da izađeš jači iz toga, a on će sigurno izaći - rekao je Stanković posle meča.

On se osvrnuo na ta dodavanja u zadnjoj liniji, jer nisu bila najsigurnija, a ako se ona izuzmu, Zvezda je odigrala korektan meč.

Imala je nekoliko šansi za pogodak, a najbliži je tome bio Dijego Falćineli koji je glavom gađao pored gola, ali i Marko Gobeljić koji je pogodio stativu.

Video: Moglo je da bude i 2:0, 3:0: Stanković čestitao igračima na bodu posle derbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    18. oktobar 2020 | 20:10

    Covek dobro igrao fudbal,al nije isto igrac i trener

  • Cure

    18. oktobar 2020 | 19:45

    Tanak si dekiii..Ovaj Sanogo kao da je sumo rvac zasluzio crveni..Umesto njega Petrovic Gobeljica samo.protiv Backog Jarka da pustis..Pankov ili Milunovic pre Erakovica..

  • Moree

    18. oktobar 2020 | 20:15

    Odlazi bre iz Zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA