≫ 

Borjan proziva Partizan: Nisu izašli iz svog šesnaesterca, neka dođu na Marakanu da gledaju Evropu

Kapiten crveno-belih tvrdi da je 163. derbi bio dokaz dominacije Zvezde

  • 74
Milan Borjan Foto: MN Press

Kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, dao je zapaljivu izjavu posle 163. večitog derbija, na kojem je istakao da su crveno-beli dokazali dominaciju nad Partizanom, za koji je istkao da nije izašao iz svog šesnaesterca, a pecnuo ih je i ponudom da dođu na Marakanu da gledaju Evropu iz najboljih mesta.

- Pričalo se mnogo o dominaciji u derbijima pre ove utakmice. Zvezda je i u ovoj utakmici pokazala dominaciju, koju pokazuje već godinama unazad u domaćem šampionatu. Partizan nije izašao iz svog šesnaesterca, mi smo diktirali tempo utakmice. Poklonili smo im gol, ali smo se brzo vratili i imali nekoliko izrazitih prilika - Gobeljić je pogodio stativu, Falćinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera – istakao je Borjan.

Kapiten crveno-belih naglasio je ponosan na svoj tim, kao i da Zvezda iz godine u godinu potvrđuje kvalitet.

- Mi smo kvalitet i dominaciju dokazali plasmanom u dve grupne faze Lige Evrope i Lige šampiona, a na ovom meču smo pokazali da možemo da se nadamo i četvrtoj uzastupnoj tituli šampiona Srbije i da je zaslužujemo. Kao kapiten ponosam sam na moje momke, kao i na moj klub koji je jednom pokorio Evropu i iz godine u godinu potvrđuje kvalitet.

Takođe, imao je poruku i za tabor večitog rivala.

- Mi ćemo uzvratiti dobro gostoprimstvo igračima i stručnom štabu večitog rivala u prolećnom delu šampionata, a ukoliko budu želeli da pogledaju rezultate dominacije i Evropu, a bude dozvoljeno prisustvo publike u Ligi Evrope, ostavićemo im najbolja mesta – podvukao je Milan Borjan.

Video: Bio je penal za Zvezdu, a i korner pre toga: Sudijski ekspert analizirao odluke Novaka Simovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA