Jedino žalim što sam varao ženu: Robinjo se oglasio posle otkazivanja ugovora u Santosu

Brazilski fudbaler Robinjo negirao je da je silovatelj, mada su ga Italijani osudili za to delo na devet godina zatvora

  • 1
Robinho Foto: DANI POZO / AFP / Profimedia

Robinjo se žalio na presudu, pa je proces i dalje u toku, ali ga i dalje progoni, jer mu je Santos nedavno otkazao ugovor zbog suđenja.

- Santos se dogovorio sa igračem o sporazumnom raskidu ugovora kako bi on mogao da se posveti svojoj odbrani u sudskom procesu - pisali su iz Santosa za vikend.

Robinjo se sada oglasio i istakao da mu je jedino žao što je prevario suprugu, iako je priznao da je bilo kontakta sa tužiteljkom, ali ne i silovanja 22-godišnje Albanke.

- Devojka mi je prišla i ušli smo u kontakt uz njen pristanak, ali i moj. Onda sam otišao kući - rekao je Robinjo za UOL.

Objašnjava da je nakon odlaska kući, grupa njegovih prijatelja ostala u Sio kafeu gde se sve odigralo.

Ključni dokaz koji je upotrebljen su presretnuti telefonski razgovori Robinja i njegovih prijatelja u kojima, između ostalog, kažu da je Albanka bila potpuno pijana.

Robinjovi advokati s tim u vezi tvrde da razgovori nisu pravilno prevedeni, a uz to je i devojka tvrdila da nije bila pijana.

- Kada mi je prišla nije bila pijana, jer mi je zapamtila ime, zna i ko sam. Osoba koja pije ne seća se ničega, a ona se seća - dodaje Robinjo.

Ostaje kategoričan u tvrdnji da mu je jedini zločin što je ostao neveran svojoj supruzi.

- Žalim što sam prevario ženu, to mi je jedina žal. Što se tiče rečenica koje su objavljivane, bile su van konteksta i da bi se prodavale novine i magazini. Mnogo sam se promenio u proteklih sedam godina nabolje, od 2013. do sada - rekao je Robinjo.

Da podsetimo, on je potpisao ugovor sa Santosom i onda je jedan od sponzora "Orthopride" zapretio da će povući svoj novac iz kluba jer ne želi negativan publicitet koji sa sobom nosi Robinjo.

Video: Suma tužno gledao s juga: Teško se mirio s izlaskom iz igre zbog povrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sims

    19. oktobar 2020 | 23:34

    Nezelim da branim Silovatelja ili pravdam,ali uvek se postavi pitanje ako neko zaradjuje 5-6 Miliona godišnje,gde cveta elitna prostitucija moze da bira,zasto bi Silovao mnogo vece su sanse za ucenom posle Seksa ne samo od Devojke nego Organizovane kriminalne grupe.Bekera su ojadili Rusi Tajsona Latino Mafija zbog Silovanja da povuku tuzbu nagode se za Milionsku ostetu,mada treba biti oprezan ima i manijaka medju tim Milionerima i ako je Balotteli skoro uspeo da dokaze da su pokusali da mu smeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA