Konte je manijak koji proverava i kako igrači imaju seks: Di Kanio slikovito o treneru Intera

Nekadašnji italijanski fudbaler Paolo Di Kanio opisao je trenera Intera Antonija Kontea kao prilično "posvećenog" svom poslu, ali na jedan neobičan način

  • 0
Antonio Conte, Antonio Konte Foto: Tanjug/AP

Do granica koje mnogi treneri ne bi prešli, niti bi u njih zadirali. Di Kanio se potom osvrnuo i na status Kristijana Eriksena u timu.

Di Kanio je za Skaj Sport pričao posle vikenda u kom je Inter izugbio od Milana sa 2:1, mada je "na papiru" slovio za favorita.

- Konte je manijak, u pogledu svega, on čak proverava i kako njegovi igrači imaju seks - rekao je Di Kanio.

Posle poraza Intera potegnuto je i pitanje zašto Kristijana Eriksena nije bilo u postavi kluba i zašto ga Konte i nema na svom "radaru".

- Eriksen nema ništa s Konteom. Kako sa karakterne, tako i sa taktičke strane gledano, totalno drugačiji tip igre. Eriksen je igrač koji odigrava petom i sve to, ali ovo je drugačija igra, gde to ne smete dopustiti. On nema ni emocije, bilo da pobeđuje 4:0 ili gubi toliko, izgleda isto - opisao je Di Kanio.

Dodao je da Konte voli ekspresivne igrače koji se raduju svemu i koji su samim tim i spremni da pruže sve što umeju i mogu.

Trener "Neroazura" je i sam rekao za L'Ekip da savetuje svoje igrače da seks upražnjavaju kratko i sa minimumom napora.

Video: Asano gurao Bena u kontri, on mu uzvratio udaranjem po glavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA