≫ 

SD Crvena zvezda traži Partizanu i Pravnom fakultetu da izbace Vuletića zbog montaže Borjanovog sina

 ≫ 

Žestoka reakcija i novo saopštenje u Ljutice Bogdana 1a

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Cv
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sd

    21. oktobar 2020 | 16:47

    Karikatura od ,,čoveka",šta reći!!!

  • Iskreni Navijac

    20. oktobar 2020 | 18:26

    Imam dete istog uzrasta, i da sam na Borjanovom mestu, verujte mi ne znam kako bih se ponasao (sigurno ne bi zavrsilo samo pricom). Druga stvar, ovi koji podrzavaju ovog "profesora" pricaju kako su nasi navijaci radili isto to "Mustafi".... Dragi sugradjani, ovde je rec o javnom licu, funkcioneru kluba, profesoru prava, ili cega vec. Budite realni i ogradite se oko toga. I na kraju, zamislite samo kako bi se taj isti profesor ponasao i koliko bi tuzbi podneo da je neki rukovodilac naseg kluba uradio isto tako nesto. Dok postoje Partizan (sada sa postovanjem pisem) i Crvena Zvezda, uvek ce biti peckanja, vredjanja, tuce i svega medju navijacima, ali, ovo sto je doticni uradio prevazilazi van ljudskih granica. Srdacan pozdrav svima. PS. Grobarcici, dominirali smo na vasen terenu 😁😁😁👌.

  • az

    20. oktobar 2020 | 17:49

    Reče ovde neko, čovek aludira na ljubavni život gospodje. Šta ako je i bila u vezi s Tumbakovicem? Svako ima neku prošlost. No, u Partizanu nema pravih muškaraca, a ima mnogo onih koji su pameti rekli zbogom. Koliko se već provlači ta priča, prvi Tumba da je džentlmen već bi jednom izašao i rekao, da bili smo u emotivnoj vezi, ali to je prošlost. Zašto neko ne pomisli šta bi da se tako piše o mojoj sestri, majci, ženi... Niko, jer su rekli zbogom pameti, m*da nemaju. Drugo, ako je neko napravio fotomontažu, zar univerzitetski profesor može sebi da dozvoli tu niskost i da je deli i još drži pridike. Ne može normalnom umu. Onda, da li je Vuletić normalna osoba? Zna li se to pouzdano? Ima li nekog u Partizanu da mu kaže to je bolesno. Nema. Zašto nema? Zato sto normalni poput Sava Miloševiću ili Saše Ilica beže iz kluba. Zato sto za Mocu Vukotića nema mesta u klubu. Itd, itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA