Kabel od 3:0 do 3:4, trener Novosađana poručuje: I Murinjo je vodio tri razlike, pa nije pobedio

Zanimljiva izjava Zorana Vasiljevića

  • 7
FK Kabel Printskrin: Youtube/Prva liga Srbije

Fudbaleri Kabela i Radnika iz Surudlice odigrali su najzanimljiviji meč 1/16 finala Kupa Srbije koji je zavrešn pobedom gostujućeg tima rezultatom 4:3, iako je domaćin imao 3:0 u 37. minutu!

Međutim, gosti su najpre u 39. smanjili rezultat, potom su do 79. u potpunosti preokrenuli, a trener Kabela Zoran Vasiljević poistovetio je taj meč sa onim u kom Totenhem nije pobedio Vest Hem - uprkos tome što su takođe vodili sa 3:0.

- Mislio sam da je 2:0 najopasniji rezultat, ali sam se sada uverio i da je 3:0 dostižno. I Murinjo je vodio sa Totenhemom 3:0, pa je odigrao nerešeno. Mi smo ga pobedili, jer smo meč protiv Radnika izgubili - rekao je Vasiljević.

S druge strane, trener Radnika Slavoljub Đorđević je rekao:

- Nama prioritet uopšte nije bilo kup takmičenje nego borba za bodove. Zato smo u meč i ušli sa kombinovanim sastavom. Pokazali su pravi karakter i to da na njih mora ozbiljno da se računa. Pogotovo se to videlo u nastavku meča kada smo od izgubljene utakmice došli do pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA