≫ 

"Ovaj Real je katastrofa"! Perez morao da ide u svlačionicu, Zidan u haosu pred El Klasiko

I još mnogo problema muči "Kraljevski klub"

  • 3
zinedin zidan Foto: Tanjug/Ap

Šta se dešava sa Real Madridom?

"Kraljevski klub" u povoju sezone liči na "grupu građana" i razbijenu vojsku koju šamara ko stigne, čak i prosečni timovi poput Kadiza u Primeri i Šahtjora u Ligi šampiona. Nisu, naravno, Ukrajinci tim za potceniti, ali se ne pamti kada je najtrofejniji evropski klub izgledao tako jadno i bespomoćno kao protiv "Rudara" u sredu uveče na svom terenu.

Na kraju je po Zidanov tim i dobro što nije bilo navijača, zvižduci i uvrede bi parali uši igračima, ali i bez prisustva pristalica fudbalerima Reala je potpuno jasno da su "zaglibili".

Već protiv Kadiza u minuloj rundi španskog šampionata bilo je vidljivo koliko je Zidanov tim raštimovan, Francuz je izvršio neverovatne četiri izmene već na poluvremenu, uzalud, a novi šamar od kog bride obrazi (takvi su i naslovi u španskim medijima) je debakl u duelu sa Šahtjorom 3:2 (bilo i 3:0).

I sve to pred subotnji "el klasiko"...

- Ne vidim tim koji želim da vidim i kada je tako to je onda trenerova greška - preuzima punu odgovornost Zidan koji za meč sa Ukrajincima nije mogao da računa na stub odbrane Serhia Ramosa, a to nije mala stvar, jer je Real sedam od osam poslednjih mečeva u LŠ gubio bez iskusnog defanzivca u sastavu.

dentinjo Foto: Tanjug/Ap

To, ipak, nije razlog da ekipa odigra ovako katastrofalno drugi meč zaredom.

- Loša utakmica, loše veče. Ja sam trener i sešću da nađem rešenje. Zaslužujemo kritike, svi, ja prvi. Srećom da smo reagovali u drugom poluvremenu, jer ne zaslužuju to, moji igrači su šampioni i to me muči.

Najavljuje Zidan promene u timu, kakve, pokazaće već meč sa Barselonom.

- Ja sam odgovoran i moram pronaći rešenje jer ovako više ne može, moram doneti odluke koje će nas opet učiniti jakim timom koji će pobeđivati, a imam samo nekoliko dana.

Španski mediji prensoe da je situacija toliko alarmantna da je i predsednik kluba Florentino Perez psole meča sa Šahtjorom išao do svlačionice ekipe, zadržao se tri minuta, ali nije poznato šta je pritom poruio igračima. Nije novost da se Perez spušta o svlačionice, ume i duže da se zadrži, otud Španci spekulišu da je prvi čovek kluba ovog puta imao kratku, jasnu i oštru poruku za sve igrače.

Video: Ovako su Katalonci sabotirali El Klasiko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    22. oktobar 2020 | 08:17

    Manekeni imaju milione na banci i zasto bi se trudili i mucili na stadionu, ja bih im oduzimao od plate za nezalaganje. Ovo nisam dozivio za mojih 50 g koliko pratim REAL, sram ih bilo, prvo Zidana koji otjera dobre igrace da bi gurao svoje Francuze koji su jadni i sami sebi uvaljuju golove. Novi trener treba i pocistit ove manekene u klubu.

  • Zagondzija

    22. oktobar 2020 | 09:22

    Sve dok Jovic ne bude standardni bice ovako

  • SrbskiBek

    22. oktobar 2020 | 08:58

    Zidan je .. rupa od trenera !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA