≫ 

Jović je drugi najomraženiji igrač Reala: Anketa pokazala poražavajući stav navijača prema Srbinu

Luka opet neprimetan, ali je i čitav tim podbacio protiv Šahtjora

  • 21
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Igra Real Madrida se doslovce raspala protiv Šahtjora, i to desetkovanog Šahtjora koji je u španskoj prestonici ostvario možda i najslavniju pobedu u Ligi šampiona protiv "nikad goreg Reala".

Nažalost, srpski napadač Luka Jović bio je deo sastava koji se obrukao na premijeri u eliti, i da situacija po njega bude gora, igrač koji ga je zamenio (Vinisijus) odmah po ulasku u igru bio je strelac gola nade za Madriđane.

Mnogi će sad biti skloni da kažu da je Jović posle ovog meča definitivno "završio karijeru u Realu", ali je to možda i prestrogo, još uvek preuranjeno reći, jer je kopletan tim katastrofalan.

Kako bilo, španski novinari su "naoštrili pero" posle novog debakla Madriđana, mediji su puni kritičkih tekstova o igri Zidanovog tima u predvečerje "el klasika", a madridska Marka se poslovično najobimnije bavila posrnućem velikana.

zinedin zidan Foto: Tanjug/Ap

U jednom od brojnih tekstova o aktuelnom trenutku Reala ponudili su i anketu za svoje posetioce, čitaoce, navijače Reala u kojoj su ovi mogli da glasaju za najbolje i najgore igrače protiv Šahtjora i generalno od starta sezone.

Konkretno, Marka je dala dve opcije na glasanje, "negativnu" - ako navijači misle da treba da se zviždi igraču, i "pozitivnu" - ako misle da nije zaslužio zvižduke.

Na vrhu liste fudbalera koji bi, da su navijači na tribinama, bili pošteđeni uvreda i zvižduka su Vinisijus, Kurtoa, Modrić, Mendi i Kros, dok su na samom dnu, u top tri: Marselo, Jović i Varan, mada ni Zidan nije daleko sa četvrtim najvećim brojem glasova da bi ga trebalo izviždati.

Nažalost po Jovića, i u ovoj anketi je jedan od najomraženijih igrača Reala trenutno, zapravo drugi najneomiljeniji igrač posle Marsela, kome se na teret stavljaju kiksevi ne samo sa Šahtjorom, već od starta sezone.

Kada je reč o Joviću, čak 10.900 anketiranih smatra da srpski napadač zaslužuje zvižduke i negativne reakcije zbog igara koje pruža od dolaska u klub.

tabela omraženih igrača reala Foto: marca.com

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boke

    22. oktobar 2020 | 10:29

    Koliko je Autogolova dao Jovic juce, pazi napadac kriv za 0-3 na poluvremenu.

  • ....

    22. oktobar 2020 | 10:16

    Isti taj tim je igrao sa Ronaldom sasvim ok !?!?

  • Ujka Zitko PFK

    22. oktobar 2020 | 10:35

    Nek se "el tigre" vrati u bjeljinu.Stado ovaca ne moze bez njega🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA