≫ 

Darija Kisić dobila pitanje da li će Zvezda i Srbija moći da igraju s publikom, odgovor je bio surov

- U narednom periodu imamo samo jednu važnu utakmicu, borbu sa korona virusom - istakla je doktorka Kisić

  • 40

Video: Kisić Tepavčević: Naša najvažnija utakmica je protiv korone a ne protiv Škotske

Član kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević, rekla je danas na konferenciji za medije povodom epidemije korona virusa, da ostaje na snazi i dalje zabrana okupljanja navijača na tribinama.

Ona je upitana da li će se omogućiti da u ograničenom broju navijači prisustvuju utakmicama na Marakani u Ligi Evrope, gde Zvezda treba da dočeka Liberec, Gent i Hofenhajm, kao i da li će Srbija protiv Škotske moći da računa na podršku navijača u ključnom meču za plasman na EURO.

Njeni odgovori su bili surovi za navijače Zvezde i Orlove, ali ona veruje da u danima kada ljudi umiru, ostali moraju da se strpe za vraćanje normalnim aktivnostima.

- U narednom priodu imamo samo jednu važnu utakmicu borbu sa korona virusom. A što se tiče ovih mera to se može razmatrati, ali porasta učestalosti bilo kakvog tipa jeste faktor izika. U jednom trenutku smo to dopustili, ali tada su bile propisane jasne mere koje se na kraju nisu poštovale. Na kome je krivica, u to ne ulazim, ali nisu se poštovale. Čak su bile i šale na društvenim mrežama zbog moje izjave da su se i karte prodavale "online". Ne želimo da više dođemo u takvu vrstu rizika. Pokazalo se da nismo dovoljno odgovorni i savesni, vrlo je nepopularno ovo što govorim. Nadamo se da će doći do poboljšanja epidemiološke situacije, pa će doći do popuštanja.

Novinar je zatim upitao da li je moguće da na stadionu koji prima 50.000 gledalaca bude bar 1.000 navijača, ali je doktorka Kisić ostala tvrdog stava.

- U poslednja 24 časa 3 osobe su preminule, to treba sve da nas zabrine. Jesmo se poželeli normalnog života, ali bolje da se sad strpimo da bismo posle mogli da uživamo - zaključila je Darija Kisić Tepavčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    23. oktobar 2020 | 16:52

    za partizan nebi trebalo da bude nikakvih problema da dozvole navijacima ulaz na stadion. njih par stotina kad se rasire po stadionu ne predstavljaju nikakvu opasnost po pitanju prenosenja virusa

  • Jakaja

    23. oktobar 2020 | 15:55

    Ali su zato kafići puni publike gde su svi zbijeni, ta utakmica ipak mora imati navijače...

  • Bgd

    23. oktobar 2020 | 15:56

    Sto bi rekli musavi gurbeti sa severa...Kad ce vise prestati ovo pranje ruku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA